Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finala de anul trecut se joacă în sferturi: Juventus - Real Madrid! Adversar uşor pentru Barcelona! Aici ai toate meciurile din Liga Campionilor

Finala de anul trecut se joacă în sferturi: Juventus - Real Madrid! Adversar uşor pentru Barcelona! Aici ai toate meciurile din Liga Campionilorgalerie foto
Comentarii

A fost o tragere uşoară pentru Barcelona şi Bayern Munchen şi una extrem de complicată pentru Juventus şi Real Madrid, care vor reedita finala de anul trecut în sferturile din Liga Campionilor. Englezii vor juca între ei, iar City e favorită clară cu Liverpool.

SFERTURILE LIGII CAMPIONILOR


Barcelona - AS Roma

Sevilla - Bayern Munchen

Juventus - Real Madrid

Liverpool - Manchester City

Meciurile tur din sferturile de finală vor avea loc pe 3 şi 4 aprilie, în timp ce partidele retur vor avea loc o săptămână mai târziu, pe 10 şi 11 aprilie.



Avem, aşadar, tabloul complet al echipelor calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Cu trei cluburi calificate în această fază, Spania este din nou regina competiţiei. La polul opus este Anglia, care a avut cinci echipe în optimi, însă doar două au mers mai departe.

Tot două echipe au şi italienii, în timp ce nemţii sunt reprezentaţi doar de liderul din Bundesliga, Bayern Munchen. Meciurile tur din sferturile de finală vor avea loc pe 3 şi 4 aprilie, în timp ce partidele retur vor avea loc o săptămână mai târziu.

Aşadar, nu rataţi tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, vineri, de la ora 13:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE ONLINE pe www.telekomsport.ro.

Echipele calificate în sferturile de finală:

FC Barcelona (Spania)
Bayern München (Germania)
Juventus (Italia)
Liverpool (Anglia)
Manchester City (Anglia)
Real Madrid (Spania, deţinătoarea trofeului)
Roma (Italia)
Sevilla (Spania)

 

 

Afla mai multe despre: champions leagueliga campionilorsevillabayern munchensevillajuventus 

viewscnt
Articole similare