Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finalistă la 19 ani! Reacţia Vondrousovei după calificarea în ultimul act Roland Garros 2019

Finalistă la 19 ani! Reacţia Vondrousovei după calificarea în ultimul act Roland Garros 2019

Tenis

Comentarii

Jucătoarea cehă de 19 ani Marketa Vondrousova, locul 38 WTA, a declarat că trăieştea cea mai frumoasă săptămână din viaţa ei, după ce s-a calificat în finala turneului de la Roland Garros.

"Este incredibil, nu mi-am imaginat niciodată aşa ceva. Este cea mai frumoasă săptămână din viaţa mea, sunt foarte fericită. Am fost puţin nervoasă la început (n.r. - a pierdut primele zece puncte). Dar am încercat să rămân pozitivă şi să joc mai bine. Sunt de asemenea mulţumită de cum am gestionat tie-break-ul, pentru că în sferturi am făcut o dublă greşeală la prima minge de meci. Dar de data aceasta sunt foarte mândră de modul în care am teminat această întâlnire. Cu Barty am jucat de două ori (n.r. - ambele meciuri pierdute), o dată pe iarbă, o dată pe suprafaţă rapidă. Ea este în top 10 şi joacă un super tenis, varioază bine ritmul, va fi interesant", a declarat sportiva din Cehia, potrivit lequipe.fr.

Jucătoarea australiană Ashleigh Barty, locul 8 WTA, şi sportiva cehă Marketa Vondrousova, numărul 38 mondial, s-au calificat, vineri, în finala turneului de la Roland Garros.

Vondrousova a învins-o în semifinale pe britanica Johanna Konta, locul 26 mondial, scor 7-5, 7-6 (2), într-o oră şi 45 de minute.



Barty, care are 23 de ani, a trecut în semifinale de americanca Amanda Anisimova, 17 ani, locul 51 WTA, scor 6-7 (4), 6-3, 6-3, într-o oră şi 53 de minute.

Afla mai multe despre: vondousovaroland garros 

viewscnt
Articole similare