Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finalistul de anul trecut, eliminat în turul al treilea de la Wimbledon. Rezultat bun pentru o posibilă adversară a Simonei

Finalistul de anul trecut, eliminat în turul al treilea de la Wimbledon. Rezultat bun pentru o posibilă adversară a Simonei

Tenis

Comentarii

Sud-africanul Kevin Anderson, locul 8 ATP şi cap de serie numărul 4, finalistul ultimei ediţii, a fost învins, vineri, cu scorul de 6-4, 6-3, 7-6 (4), de argentinianul Guido Pella, locul 26 ATP şi cap de serie numărul 26, în turul al treilea al turneului de la Wimbledon.

Pella s-a impus după un meci care a durat două ore şi 34 de minute. Argentinianul, care a trecut în prima manşă de Marius Copil, în patru seturi, îl va întâlni în optimi pe canadianul Milos Raonic, locul 17 ATP şi cap de serie numărul 15, care l-a învins, în turul III, pe americanul Reilly Opelka, locul 63 ATP, cu 7-6 (1), 6-2, 6-1.

Pliskova merge şi ea în optimi

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-4, pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 29 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Pliskova s-a impus după un meci de o oră şi 45 de minute.

În optimi, cea mai înaltă fază atinsă la Wimbledon, a doua oară consecutiv, ea va evolua cu o debutantă pe tabloul principal al competiţiei de la All England Club, Karolina Muchova, 22 de ani, tot din Cehia, locul 68 WTA, care a întrecut-o, cu scorul de 7-6 (7), 6-3, pe Anett Kontaveit din Estonia, locul 20 WTA, într-o oră şi 37 de minute de joc.

Pliskova a pierdut primul set la acest turneu şi tot primul după opt meciuri, ea câştigând turneul de la Eastbourne fără set cedat.

Karolina Pliskova este pe partea de tablou a Simonei Halep, locul 7 WTA, care urmează să evolueze, tot vineri, cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 40 WTA. Sportiva cehă şi cea română s-ar putea întâlni în semifinale.

Afla mai multe despre: kevin andersonkarolina pliskova 

viewscnt
Articole similare