Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiorentina - Lazio. Oaspeţii vor în Liga Campionilor

Fiorentina - Lazio. Oaspeţii vor în Liga Campionilor

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Fiorentina - Lazio Italia 18.04.2018. Lazialii luptă pentru calificarea directă în Liga Campionilor, în timp ce toscanii caută să prelungească forma superbă din ultima vreme.

Ponturi pariuri Fiorentina - Lazio Italia 18.04.2018

Unul dintre cele mai interesante meciuri de la jumătatea acestei săptămâni se joacă la Florenţa. Miercuri, de la ora 21:45, Fiorentina primeşte vizita lui Lazio, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 33 din Serie A. În partida din turul acestui sezon, disputată la finalul lunii noiembrie, cele două echipe au încheiat la egalitate meciul de la Roma, scor 1-1. Lazio şi Fiorentina s-au întâlnit şi în Cupa Italiei. Echipa lui Ştefan Radu s-a impus cu 1-0, după golul marcat de Lulic, şi s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei. Ultimul meci disputat pe terenul Fiorentinei a fost de-a dreptul nebun. Gruparea viola s-a impus cu 3-2, într-un meci din campionat, disputat în mai 2017.

Pe betano.com găseşti mii de transmisiuni live. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Fiorentina - Lazio Italia 18.04.2018

Fiorentina are o serie excelentă de rezultate în ultima perioadă. Opt meciuri consecutive fără înfrângere în Serie A, dintre care şase victorii şi două remize. În această serie excelentă inclusdem victorii în deplasări extrem de grele, cum ar fi ce de la AS Roma, de la Torino sau de la Udinese, însă ultimul rezultat nu prea i-a convins pe fanii Fiorentinei. A fost o remiză albă, pe propriul teren, cu Spal. În acest moment, Fiorentina este pe locul 7 în clasament, cu 51 de puncte acumulate în cele 32 de meciuri jucate.

Fiorentina - Lazio X2 @ 1.50

Afla mai multe despre: fiorentinalazioserie aitaliaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare