Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican a lămurit situaţia lui Steliano Filip. ”Am crezut că va continua! Este căzut psihic. A încercat, am tras de el!”

Flavius Stoican a lămurit situaţia lui Steliano Filip. ”Am crezut că va continua! Este căzut psihic. A încercat, am tras de el!”

Dinamo București

Comentarii

Flavius Stoican a vorbit după înfrângerea cu 1-2 din amicalul contra celor de Popeşti-Leordeni despre situaţia actuală a lui Steliano Filip de la Dinamo.

Steliano Filip a revenit în urmă cu aproape un an la Dinamo, însă acest transfer s-a transformat într-un vis urât pentru el. În ultimele luni, Steliano Filip a intrat în conflict cu suporterii, pe fondul evoluţiilor slabe şi rezultatelor dezastruoase ale lui Dinamo. Jucătorul în vârstă de 27 de ani este în continuare sub contract cu Dinamo, dar nu mai face parte din lotul pentru Liga 1.

După înfrângerea surprinzătoare din meciul amical, Flavius Stoican a vorbit despre situaţia actuală a lui Steliano Filip din Ştefan cel Mare. Antrenorul ”câinilor” a dezvăluit că nu se va baza pe el pentru meciul cu FCSB şi a dezvăluit că fotbalistul este căzut psihic. 

”Am crezut că va continua! Este căzut psihic. A încercat, am tras de el!”

”Filip nu va fi in lotul nostru pentru meciul cu FCSB. Filip este un capitol închis pentru noi la momentul acesta. Nu cred că se va schimba ceva în dorinţa lui de a continua la Dinamo, dar niciodată sa nu spui niciodată. La momentul ăsta, scurt, nu mă voi baza pe Filip. Când am venit aici, am încercat şi am crezut că va continua. 

Pur şi simplu este căzut psihic, nu mai vrea să continue la Dinamo, am tras de el, am încercat... important e ce face pe teren şi mai puţin vorbele, faptele mă interesează, dar starea lui de spirit nu s-a schimbat”, a spus Flavius Stoican. 

Afla mai multe despre: dinamo-flavius stoican-liga 1-steliano filip 

viewscnt
Articole similare