Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican are un obiectiv clar înaintea confruntării cu Hermannstadt: calificarea în play-off. Motivul este incredibil

Flavius Stoican are un obiectiv clar înaintea confruntării cu Hermannstadt: calificarea în play-off. Motivul este incredibil

Superliga

Comentarii

Flavius Stoican nu a trecut peste înfrângerea cu CFR Cluj din etapa precedentă de Liga 1. Antrenorul Iaşiului consideră că înfrângerea este una nemeritată din moment ce moldovenii au controlat de la un capăt la celălalt partida şi speră să obţină calificare în play-off pentru a-şi lua revanşa.

”A  fost tristeţe după meciul contra CFR-ului, pentru că am revăzut partida, poate după meci am fost mai diplomat, dar am fost echipa care a controlat meciul de la cap la coadă.

Nu o să mai meargă la infinit doar să ai şansa asta să stai să greşească adversarul. Se întoarce roata cum s-a întors roata şi cu Mediaşul.

Îmi doresc atât de mult să intrăm în play-off ca să îi mai întâlnim. Cu toţi jucătorii lor mari o să vină momentul când o să ne luăm revanşa.

Sper să se alinieze planetele, să batem noi ce avem de bătut, să fie bine şi în partea cealaltă”, a spus Flavius Stoican la o conferinţă de presă.

Formaţia Poli Iaşi a pierdut, pe teren propriu, partida în compania echipei CFR Cluj, scor 1-0, în etapa a 25-a din Liga 1. Clujenii au jucat atunci în inferioritate numerică din minutul 17.

Poli Iaşi îşi joacă ultima carte pentru accederea în play-off, duminică, de la ora 17, în compania formaţiei FC Hermannstadt. Meciul va fi în direct la Telekom Sport.

Victoria nu-i asigură Iaşiului calificarea directă în primele şase echipe din fotbalul românesc. Moldovenii au nevoie ca meciul dintre Viitorul şi Botoşani să se încheie la egalitate.

Afla mai multe despre: iasistoicaliga 1 

viewscnt
Articole similare