Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican: ”Chiar dacă am pierdut, am demonstrat că ne putem bate cu orice echipă din România”

Flavius Stoican: ”Chiar dacă am pierdut, am demonstrat că ne putem bate cu orice echipă din România”

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a pierdut meciul din această seară cu FC Viitorul, dar s-a calificat în play-off, datorită rezultatului înregistrat la Giurgiu, acolo unde Dinamo a pierdut, scor 2-0.

Antrenorul moldovenilor, Flavius Stoican, a declarat la finalul partidei că e doar meritul jucătorilor, care au crezut de la bun început.

”E o bucurie într-adevăr imensă pentru că am reuşit această performanţă, pot spune pentru acest oraş minunat, pentru aceşti oameni. E munca jucătorilor, care au  crezut de la bun început. Poate un pic când am reluat pregătirile au fost un pic sceptici pentru că trebuia să mergem şi mă refer la acest retur, mini retur de campionat, trebuia să mergem perfect să nu ne încurcăm, am reuşit acest lucru. Înainte de acest meci, de fapt înainte de cele 2 meciuri, al nostru şi cel de la Giurgiu eram în play-off. Bravo lor, cinste lor, chiar dacă azi am pierdut, am demonstrat că ne batem de la egal la egal cu orice echipă din România.

Sper să facem o figură frumoasă, nu vreau doar să participăm în play-off şi ne dorim să jucăm de la egal la egal cu orice echipă pentru că am demonstrat că putem”, a spus Flavius Stoican la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: csm poli iasiliga 1flavius stoican,  

viewscnt
Articole similare