Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican, explicaţii pentru haosul de la Dinamo: "Toţi suntem în aceeaşi situaţie, în genunchi". Ce spune despre o eventuală demitere

Flavius Stoican, explicaţii pentru haosul de la Dinamo: "Toţi suntem în aceeaşi situaţie, în genunchi". Ce spune despre o eventuală demitere

Fotbal intern

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Flavius Stoican a vorbit despre situaţia din ultimele zile de la Dinamo.

Dinamo o va întâlni pe UTA Arad duminică, de la ora 17:00, în etapa a 26-a a Ligii 1. Va fi primul meci după umilinţa primită pe teren propriu de la Universitatea Craiova, scor 1-6.

Gruparea din Ştefan cel Mare este penultima în Liga 1, cu doar 12 puncte. 

Flavius Stoican explică de ce Dinamo nu poate ieşi din criză

Flavius Stoican recunoaşte situaţia complicată a formaţiei pe care o antrenează, dar şi poziţia sa, una nesigură, la conducerea băncii tehnice.
Tehnicianul de 45 de ani speră totuşi că va reuşi să redreseze echipa şi să o scoată din seria neagră de rezultate şi să aducă un zâmbet pe chipul lui Iuliu Mureşan, obişnuit mai degrabă cu trofeele din perioada CFR Cluj, decât cu emoţiile legate de retrogradare.

"Nu cedăm. Indiferent de situaţie, am încredere în aceşti băieţi. Am ajuns în această situaţie pentru că nereuşitele lor de până acum s-au cumulat şi cu foarte multe critici, pe bună dreptate. Este important să nu ne doboare şi să nu mai intrăm pe teren cu plumb în ghete.

E ca într-o companie, dacă portarul ridică bariera, intră oamenii. Dacă portarul se duce şi ia brânzoaice la şef, bariera rămâne închisă.

Domnul preşedinte Mureşan a venit ieri la stadion şi omul chiar s-a simţit în ultima perioadă dezamăgit, hulit pentru că omul a fost obişnuit să câştige trofee. E mai greu să lupţi la retrogradare decât să câştigi trofee. 

La momentul acesta, toţi suntem în aceeaşi situaţie, în genunchi. Unul poate e pe burtă, dar eu mă ridic şi îi iau şi pe ceilalţi după mine.

Conducătorii clubului dacă ar veni la mine şi mi-ar zice: Flavius, e bine pentru echipă să facem un declick, atunci sănătate! Dar eu ca să las aceşti jucători când ştiu că au mare nevoie acum nu, nu o s-o fac. Dacă oamenii care conduc clubul vin şi zic că e mai bine să plec, în secunda 2 plec", a declarat Flavius Stoican, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: dinamoflavius stoican 

viewscnt
Articole similare