Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul FCSB nu va mai fi al lui Gigi Becali, familia se opune. Lovitură de teatru. Ce anunţ a făcut omul de afaceri: ”Voi deduceţi”

Clubul FCSB nu va mai fi al lui Gigi Becali, familia se opune. Lovitură de teatru. Ce anunţ a făcut omul de afaceri: ”Voi deduceţi”galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că va renunţa la FCSB, deoarece vrea să-şi urmeze visul. Omul de afaceri a lăsat de înţeles că familia nu este de acord cu planul său.

În ultimii ani, Gigi Becali a avut mai multe încercări de a sta cât mai departe de fotbal. Însă, după câteva pauze mai lungi, a revenit de fiecare dată în viaţa echipei.

Într-un interviu pentru Trinitas TV, Gigi Becali spune că este dispus să renunţe la tot pentru a-şi urma visul, deşi familia lui nu este de acord.

Gigi Becali vrea să renunţe la FCSB şi la tot: ”Cred că v-am răspuns la întrebare”

Din 2003, de când a devenit patron la FCSB, Gigi Becali a fost strâns legat de această echipă. De-a lungul timpului a anunţat de mai multe ori că să renunţe la fotbal, însă până acum nu s-a întâmplat acest lucru.

Dacă până acum tentaţia de a renunţa la FCSB a venit fie din conflictul cu suporterii, fie din lipsa rezultatelor, acum spune că ar renunţa din alt motiv.

Gigi Becali susţine că visul său este să se retragă la mănăstirea pe care o construieşte în localitatea Comanca, pentru a se dedica în totalitate credinţei.

Patronul FCSB susţine că familia sa nu este de acord ca el să renunţe la tot şi să se călugărească. Însă Gigi Becali lasă de înţeles că, în numele lui Iisus Hristos, va trece peste dorinţa familiei:

”Mănăstirea pe care o fac acum la Comanca, că-mi fac o mănăstire, acolo se numeşte mănăstirea Ioan Botezătorul. Dar fac mai multe biserici. Una se numeşte Ioan Gură de Aur. Fac mai multe biserici în mănăstire, fac mai multe biserici.

Fac oraş călugăresc şi acolo nu au voie femei să intre deloc. După care fac şi una de măicuţe, care nu au voie bărbaţi să intre

(Este adevărat că acolo vreţi să vă retrageţi la un moment dat?) Visul meu v-am spus care este, voi deduceţi, că se supără familia. Visul meu este să stau lângă tron şi să stau cu Hristos.

Visul meu este să stau cu Hristos [...] Dacă vrei să fii cu Hristos, al lui slujitor, ostaş, lasă toate şi urmează Lui. Cred că v-am răspuns la întrebare. Visul meu este să fiu cu Hristos”, a spus Gigi Becali la Trinitas TV.

Este pentru prima dată când Gigi Becali recunoaşte clar că vrea să renunţe la FCSB şi la toate afacerile pe care le are, pentru a se retrage la mănăstire.

Planurile patronului FCSB au fost dezvăluite de Giovanni Becali, însă Gigi Becali a evitat de-a lungul timpului să-şi spună clar intenţiile, mai ales că familia sa nu este de acord cu decizia sa.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare