Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Încă un transfer a ajuns în cantonamentul FCSB-ului: ”A venit ieri seară, pe la 22:00”

EXCLUSIV | Încă un transfer a ajuns în cantonamentul FCSB-ului: ”A venit ieri seară, pe la 22:00”

FCSB

Comentarii

În cantonamentul FCSB-ului a ajuns al doilea transfer făcut în această iarnă de Gigi Becali, după Florin Achim.

FCSB are din nou şanse la titlu după ce s-a apropiat la doar 6 puncte de CFR Cluj. Acest lucru l-a determinat pe Gigi Becali să facă din nou transferuri, deşi anunţase că nu va mai plăti bani pentru jucători.

Primul transfer făcut de FCSB a fost Florin Achim, un fundaş dreapta în vârstă de 30 de ani, care a rămas liber după ce s-a despărţit de Academica Clinceni. Între timp, în cantonamentul FCSB-ului a ajuns şi al doilea transfer din această iarnă.

Al doilea transfer al FCSB-ului a ajuns în cantonament: ”E în lot pentru meciul cu Chindia”

Gigi Becali a băgat din nou mâna în buzunar pentru a întări lotul. Mai întâi l-a luat pe Florin Achim, care a venit liber de contract şi pe care l-a dorit pentru a-i face concurenţă lui Creţu.

Florin Achim a fost deja prezentat oficial şi a intrat în programul echipei. Între timp, în cantonamentul din Berceni a sosit şi al doilea transfer făcut de Gigi Becali în această iarnă.

Mihai Stoica susţine că Malcom Edjouma a ajuns joi seară, imediat după ce fosta sa echipă, FC Botoşani, a pierdut la FC U Craiova cu 3-2.

Managerul sportiv al FCSB-ului susţine că Edjouma nu va avea prea mult timp de adaptare, mai ales că este obişnuit cu Liga 1 şi va fi inclus în lotul pentru partida cu Chindia Târgovişte:

”Încă nu s-a antrenat. Ieri seară (n.r. joi seară) a ajuns, pe la 22:00, iar azi (n.r. vineri) a făcut refacere. Jucătorii erau la antrenament, s-a cunoscut cu staff-ul. E în lot pentru meciul cu Chindia şi sunt şanse să joace.

E clar că n-a fost Edjouma din meciurile celelate, că se părea clar că nu mai e cu mintea acolo, la Botoşani. A făcut marcaj larg la primul meci al Craiovei, a făcut faza primului gol egalizator, dar parcă era aşa... Logic, nu mai era.

Cred că era mai bine dac venea după meciul cu Dinamo”, a concluzionat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Malcom Edjouma are 25 de ani, este mijlocaş la închidere, dar poate juca şi fundaş central. Gigi Becali a plătit 330.000 de euro pentru transferul său de la FC Botoşani.

Afla mai multe despre: edjouma 

viewscnt
Articole similare