Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu l-a sunat pe Gigi Becali să-i spună că-l vrea pe Mihai Pintilii. Ce reacţie a avut patronul FCSB

Edi Iordănescu l-a sunat pe Gigi Becali să-i spună că-l vrea pe Mihai Pintilii. Ce reacţie a avut patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-l informa că-l doreşte pe Mihai Pintilii secund la naţională.

Edi Iordănescu a început să-şi construiască staff-ul imediat după ce a fost numit selecţioner la echipa naţională şi, printre alţii, l-a dorit secund pe Mihai Pintilii.

Antrenorul în vârstă de 43 de ani susţine că l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-l informa de intenţia sa.

Ce reacţie a avut Gigi Becali când Edi Iordănescu a vrut să-l ia pe Mihai Pintilii la naţională

Edi Iordănescu a colaborat la FCSB cu Mihai Pintilii şi a vrut să continue şi la naţională să lucreze alături de fostul mijlocaş.

Pintilii era unul dintre antrenorii pe care Edi Iordănescu îi dorea secunzi şi spune că l-a sunat inclusiv pe Gigi Becali pentru a-i transmite intenţiile sale.

Gigi Becali n-a fost însă încântat de idee şi i-a transmis că are nevoie de Mihai Pintilii la FCSB:

”A fost o discuţie în care i-am spus că îl iau în calcul pe Pintii şi că îl am pe lista ca şi antrenor secund.

Mi-a spus că îşi doreşte foarte mult să îl aibă la club, că în momentul de faţă are nevoie foarte mare, că nu îl pot lasă pentru acea perioadă.

Mi-a dat nişte argumente concrete, mi-a spus că e nevoie în activitatea zilnic. Mai mult decât atât, subliniez faptul că Pintii avea şi un dezavantaj, urmează în iunie să aibă licenţă”, a declarat Edi Iordănescu pentru as.ro.

FRF îi oferea un salariu lunar de 15.000 de euro lui Mihai Pintilii, de 5 ori mai mult decât are la FCSB, dar până la urmă fostul mijlocaş a ales să continue la FCSB.

Un rol important în această decizie l-a avut Mihai Stoica, cel care a transmis la Telekom Sport că ar regreta profund dacă Mihai Pintilii ar pleca la echipa naţională.

Managerul sportiv al FCSB-ului s-a arătat însă deranjat atuncă că Edi Iordănescu nu l-a sunat să-l întrebe dacă FCSB îl poate lăsa sau nu pe Mihai Pintilii la naţionale.

”Eu n-am vorbit cu Edi [...] Acum pe mine nu m-a căutat nimeni, nu mi-a zis nimeni nimic. Înţeleg că discuţiile se poartă de câteva zile”, a spus atunci Mihai Stoica.

Gigi Becali a apreciat loialitatea lui Mihai Pintilii: ”100% el va fi antrenorul echipei”

Faptul că Mihai Pintilii a refuzat până la urmă să plece la echipa naţională l-a impresionat pe Gigi Becali. Patronul FCSB spune că vrea să-i recompenseze loialitatea şi a anunţat că Pintilii va fi antrenorul FCSB-ului după ce Toni Petrea va pleca:

”Pintilii 100% va fi antrenor, într-un an jumătate îşi ia licenţa. El va fi antrenorul nostru multă vreme, până vrea el să plece. A demonstrat că e prea frumos caracter.

Avea 15.000 de euro lunar la FRF, dar a a rămas pe 3.000 de euro la FCSB. A zis că nu mă trădează, că el are bani. În viitor, voi recunoaşte şi eu caracterul lui frumos şi va fi antrenorul nostru”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare