Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican, moment de sinceritate după ce Voluntari va juca barajul pentru Conference League: ”Ne doream să fim în locul lor...”

Flavius Stoican, moment de sinceritate după ce Voluntari va juca barajul pentru Conference League: ”Ne doream să fim în locul lor...”

FC Botoșani

Comentarii

Formaţia FC Voluntari a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului Superligii.

Flavius Stoican, moment de sinceritate după ce Voluntari va juca barajul pentru Conference League: ”Ne doream să fim în locul lor...”

Au marcat Sigurjonsson ’23 şi Ricardinho ‘90+3.

Arbitrii Andrei Moroiţă, Bogdan Gheorghe şi Alexandru Vodă au intrat pe teren cu tricouri pe care era scris mesajul ”Fără discriminare de gen”.

La finalul partidei, Flavius Stoican a vorbit desper echipa sa şi s-a arătat dezamăgit de cum au tratat aceştia meciul cu Voluntari. Tehnicianul a recunoscut că Botoşani nu ar fi meritat să ajungă la baraj având în vedere cum a arătat jocul împotriva ilfovenilor.

”Felicit gazdele. Ne doream să fim în locul lor, la baraj, dar echipa lor a meritat această victorie şi acest baraj. Ne rămâne decât să tratăm serios ultima partidă. Vor fi schimbări în ultimul meci. Sunt jucători care vin din urmă, din academie, care fac de ceva timp antrenamente cu noi. Câteodată nu îţi iese ce îţi doreşti, am întâlnit un adversar mai bun. Se poate spune şi aşa, îţi oferă o oarecare linişte, dar dorinţa nu ne-a luat-o nimeni. Nu am fost echipa care ar fi meritat să meargă la baraj.

Am avut perioade bune şi perioade mai puţin bune, dar am ştiut să acumulăm puncte. Am conştientizat că fiecare punct ne dă o linişte. Una peste alta, e un sezon bun, pentru că am reuşit să ne menţinem în prima ligă. Vedeţi ce bucurie e şi pentru echipele din Liga 2 ce promovează şi ce stres e pentru echipele din play-out care depind de ultimele meciuri. Nu e uşor, dar vreau să felicit jucătorii, e meritul lor că au menţinut echipa în Liga 1.

E greu de spus, i-am văzut pe cei de la Chindia, am stat cu ei în hotel, am văzut cât sunt de stresaţi şi de motivaţi. UTA e o echipă cu suporteri, cu un stadion nou, FC Argeş la fel. E greu de spus. Cine va fi mai echilibrat şi va rezista presiunii va rămâne. Farul are un avans, dar va fi un meci direct între Farul şi FCSB. Rămâne de văzut cine va avea mai mult sânge rece.

Mai e o etapă, nu aş vrea să o tratăm superficial. Vor fi jucători din academie pe care abia aştept să îi văd la lucru. Cărăuşu a fost prezent în joc, m-aş bucura să aibă continuitate. Pregătesc sezonul următor. Le dau şansa. Îmi place când văd determinare. Nu au experienţă, dar mă încântă când îi văd că aleargă şi muncesc”, a spus Flavius Stoican la finalul meciului.

Echipele care au evoluat:

  • FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Paz, Armaş – Lopes, Sigurjonsson (Răduţ ’82), Voican (Tavares ’61), Aliji – Raţă (Meleke ’82), Nemec (Munteanu ’61), Damaşcan (Merloi ’77). Antrenor: Liviu Ciobotariu.
  • FC Botoşani: Ducan – Petro, Kupa, Pius, Ţigănaşu – Ivanov (Burlacu ’71), Dican, Ed. Florescu (Cioiu ’46) – Pinson (Camara ’71), M. Roman (Carausu ’81), Mailat (Dragu ’70). Antrenor: Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: flavius stoicanbotoşani 

viewscnt
Articole similare