Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican, nici victorie în carieră contra lui Gică Hagi: ”Asta e şi supărarea mea!”

Flavius Stoican, nici victorie în carieră contra lui Gică Hagi: ”Asta e şi supărarea mea!”

Superliga

Comentarii

Flavius Stoican a avut un discurs fair-play după eşecul cu 2-0 în faţa Viitorului şi spune că echipa lui Gică Hagi a meritat să câştige. Stoican nu are nicio victorie în faţa lui Hagi.

Antrenorul lui CSM Poli Iaşi spune că jucătorii săi n-au avut cea mai bună zi şi eşecul cu Viitorul nu este întâmplător. Flavius Stoican susţine că echipa lui Gică Hagi a jucat mai bine, chiar dacă Iaşi a ratat câteva ocazii foarte mari:

”Cu siguranţă, se întâmplă în timpul jocului să ai şi situaţii pe care nu le fructifici. În schimb, per total, ca şi joc, Viitorul a fost mai bună. Noi, ca şi echipă, astăzi nu am prins o zi aşa cum ne aşteptam. Trebuie să ridicăm capul, să fim în continuare modeşti. Şi să ştim că avem mult de muncit dacă vrem să creştem şi să ajungem mai sus în acest play-off”, a declarat Flavius Stoican pentru Telekom Sport.

Flavius Stoican n-a câştigat niciodată împotriva lui Gică Hagi. Antrenorul lui CSM Poli speră ca va reuşi să spargă gheaţa la un moment dat:

”Asta e şi supărarea mea, că nu reuşesc şi antrenor să am o victorie împotriva lui Gheorghe Hagi. Dar, ţinând cont că e un antrenor care îşi pune amprenta asupra jocului echipei, că are jucători care, în ciuda vârstei fragede, joacă fotbal... este destul de dificil, dar nu voi renunţa şi voi spera că, până la urma, o să am o victorie cu echipa pe care o antrenez împotriva celor de la Viitorul”, a mai spus Stoican.

Afla mai multe despre: flavius stoicancsm poli iasiviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare