Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentin Matei, revenire de senzaţie în Liga 1: ”Vreau să-mi fac treaba cât mai bine la Astra!” Cum ar reacţiona dacă ar primi ofertă de la FCSB

Florentin Matei, revenire de senzaţie în Liga 1: ”Vreau să-mi fac treaba cât mai bine la Astra!” Cum ar reacţiona dacă ar primi ofertă de la FCSB

Superliga

Comentarii

Florentin Matei a avut o revenire spectaculoasă în Liga 1. Mijlocaşul Astrei are două goluri şi un assist în primele două meciuri. Matei spune că mai are de lucrat la pregătirea fizică.

Florentin Matei a revenit în Liga 1, competiţie din care a plecat în 2011. Mijlocaşul de 24 de ani a fost împrumutat de Astra de la Rijeka şi a arătat foarte multă calitate în cele două meciuri pe care le-a jucat până acum. Matei a înscris chiar din prima etapă şi a punctat şi în meciul cu Gaz Metan Mediaş, după o fază spectaculoasă. În plus, a contribuit şi la golul marcat de Urko Vera. Florentin Matei spune însă că nu este pus la punct cu pregătirea fizică. Ceea ce înseamnă că ar putea arăta mult mai multe:

”Am avut o perioadă scurtă de pregătire şi n-am avut timp să ne punem la punct din punctul ăsta de vedere. Eu vreau să îmi fac treaba cât mai bine. Dacă înscriu goluri sau dau câte un assist, cu atât mai bine. Important e să câştigăm şi să adunăm puncte şi să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Florentin Matei pentru Telekom.

Mijlocaşul de 24 de ani a fost întrebat despre reacţia pe care ar avea-o dacă ar primi o ofertă de la FCSB, club la care s-a format şi de la care a plecat la vârsta de 18 ani: ”N-aş vrea să vorbesc despre Steaua. E prea devreme să vorbesc acum. Eu sunt împrumuat acum la Astra, apoi mai am contract cu Rijeka”.

Matei a vorbit şi despre victoria cu 4-3 în faţa lui Gaz Metan Mediaş: ”A fost un meci frumos, cu multe goluri. Sperăm ca la următorul meci să nu mai primim atât de multe şi să câştigăm. Nu ştiu dacă a fost pe TV se vede mai bine, însă repriza a doua am căzut inexplicabil fizic. Sper ca la meciul viitor să arătăm mai bine şi să încercăm să adunăm cât mai multe puncte”.

 

Afla mai multe despre: florentin mateiastragaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare