Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez a pus la cale transferul lui Erling Haaland la Real Madrid. Cum vrea să-l aducă pe Bernabeu "la reducere"

Florentino Perez a pus la cale transferul lui Erling Haaland la Real Madrid. Cum vrea să-l aducă pe Bernabeu "la reducere"

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez plănuieşte o mutare de excepţie la Real Madrid. Campioana Spaniei îl vrea pe Erlind Haaland (19 ani), golgheterul Borussiei Dortmund, şi are de gând să-şi folosească un as din mânecă.

Real Madrid plănuieşte transferul lui Erlind Haaland de la Borussia Dortmund în vara lui 2021, când acesta va avea o clauză de "doar" 75 de milioane de euro, dar nu vrea să plătească atât de mult pe atacantul norvegian. Preşedintele Realului are un plan prin care să obţină semnătura vârfului la un preţ mai bun.

Erling Haaland e o ţintă pentru toate cluburile mari, iar Forentino Perez vrea să-şi folosească unul din aşii din mânecă în transferul norvegianului. Potrivit ultimelor informaţii apărute pe Twitter, Florentino Perez şi Jose Angel Sanchez, unul dintre apropiaţii săi din club, plănuiesc să-l transfere pe Erling Haaland într-o tranzacţie care să-l includă şi pe Luka Jovic (23 de ani), pentru a mai scădea din preţul solicitat de Borussia Dortmund.

Afacerea nu e una rea pentru niciuna dintre părţi. Real Madrid a plătit 60 de milioane de euro celor Eintracht Frankfurt pentru transferul lui Jovic, astfel că şi-ar amortiza din cheltuieli, iar Borussia Dortmund se alege cu un vârf de atac de calitate, tânăr, care chiar dacă n-a reuşit la Real Madrid, în Germania a avut succes. La Eintracht Frankfurt, Jovic a strâns 75 de mecuri, 36 de goluri şi nouă pase decisive.



La Real Madrid, atacantul sârb a strâns doar 1.014 minute în 32 de meciuri jucate şi a marcat de două ori, având în cont şi două pase decisive.

De partea cealaltă, Erling Haaland este un adevărat "killer" în faţa porţii. A marcat 27 de goluri şi a livrat şapte pase de gol în 29 de meciuri la Borussia Dortmund. În timp ce la Salzburg, fosta sa echipă, a marcat de 29 de ori şi a livrat şapte pase decisive în 27 de meciuri.

Afla mai multe despre: erling haalandtransferreal madridflorentino perezluka jovic 

viewscnt
Articole similare