Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez atacat dur după ce l-a vândut pe Cristiano Ronaldo: "O greşeală impardonabilă, o să plătească scump!"

Florentino Perez atacat dur după ce l-a vândut pe Cristiano Ronaldo: "O greşeală impardonabilă, o să plătească scump!"
Comentarii

Într-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport, fostul preşedinte al Realului, Ramon Calderon l-a atacat dur pe actualul şef de pe Bernabeu, Florentino Perez. Calderon consideră că Real Madrid a făcut o mare eroare când l-a vândut pe superstarul portughez la Juvents şi că gruparea blanco va plăti foarte scump această despărţire.

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid şi are mai multe goluri marcate, decât meciuri jucate pentru actuala campioană a Europei. Asta nu l-a împiedicat pe Florentino Perez să accepte transferul legendarului şeptar merengue la Juventus Torino pentru 105 milioane de euro.

Omul care l-a adus la Madrid pe Cristiano, fostul preşedinte al clubului blanco, Ramon Calderon, iese la atac şi-l contrează dur pe actualul conducător de pe Bernabeu: "Florentino Perez va plăti această mare eroare. Cristiano este cel mai bun din lume, paguba pe care a produs-o Perez e iremediabilă. De fapt greşeala sa este impardonabilă şi din păcate, clubul va avea de suferit" atacă Ramon Calderon.

Fost preşedinte pe Santiago Bernabeu între iulie 2006 şi ianuarie 2009, Calderon crede că Ronaldo nu poate fi înlocuit la Real Madrid: "Lumea vorbeşte de Kylian Mbappe sau de Neymar, însă ambii sunt la mare distanţă de Cristiano. El are acelaşi nivel ca Di Stefano şi Pele, e numărul 1" explică Ramon Calderon pentru presa din Italia.

Calderon a fost cel care a obţinut acordul de transfer al lui Ronaldo de la Manchester United şi l-a obligat pe Florentino Perez (urmaşul său în funcţie) să-l semneze pe portughez pentru 94 de milioane de euro. In Gazzetta dello Sport, Calderon confirmă şi conflictul dintre actualul preşedinte blanco şi deja noul jucător al lui Juventus Torino: "Cristiano a refuzat cea mai bună propunere de contract pe care i-a făcut-o Perez în această vară. Este destul de clar că motivele pentru care a ales să o părăsească pe Real Madrid sunt emoţionale, nu financiare" explică fostul preşedinte madrilen.

Cristiano Ronaldo a evoluat la Real Madrid în 450 de meciuri şi a marcat 438 de goluri. Pe Santiago Bernabeu, Ronaldo a intrat în legendă doborînd practic orice record individual din istoria clubului. Lusitanul a câştigat în tricoul Realului de 4 ori Balonul de Aur şi de 4 ori Uefa Champions League.

Afla mai multe despre: florentino perezramon calderoncristiano ronaldojuventusreal madrid 

viewscnt
Articole similare