Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone, chemat să o salveze pe Deportivo La Coruna: "Avem nevoie de tine". Clubul este într-o situaţie disperată

Florin Andone, chemat să o salveze pe Deportivo La Coruna: "Avem nevoie de tine". Clubul este într-o situaţie disperată

Stranieri

Comentarii

Florin Andone (26 de ani) începe să îşi revină după accidentarea de la sfârşitul anului trecut şi a fost chemat să îşi salveze fosta echipă de la dezastru.

Internaţionalul român a bifat câteva secunde şi în derby-ul cu Beşiktaş, de duminică, încheiat, 0-0. El a fost introdus în teren de Fatih Terim în minutele de prelungire, în locul lui Radamel Falcao. 

La o zi după meci, Andone a postat o poză pe reţelele de socializare care i-a atras atenţia unui fost coleg. "Azi mă simt... frumos", a fost descrierea pozei puse de atacant pe Twitter. Imediat, i-a răspuns Emre Colak, fost jucător la Galatasaray, dar şi fost coleg cu Andone la Deportivo. 

Florin Andone, chemat să o salveze pe Deportivo La Coruna: "Avem nevoie de tine"

"Da, eşti foarte frumos... dar vino aici, avem nevoie de tine", a scris fotbalistul turc pe aceeaşi reţea de socializare. Şi într-adevăr, Deportivo La Coruna ar avea nevoie de un atacant de calibru lui Florin Andone şi poate că şi Florin Andone ar avea nevoie de Deportivo, în contextul echipei naţionale şi având în vedere că atât Keşeru, cât şi Puşcaş se află într-o formă bună. 

Deportivo este pe locul 19 în Segunda Division, primul retrogradabil, cu doar 35 de puncte. Andone a jucat timp de doi ani la Deportivo, pentru care a înscris 18 goluri. În 2018, el a fost vândut pentru 6 milioane de euro în Premier League, la Brighton & Hove Albion. 

Afla mai multe despre: florin andonedeportivo la coruna 

viewscnt
Articole similare