Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone dorit insistent înapoi în La Liga! Ce spune antrenorul lui Brighton despre viitorul său

Florin Andone dorit insistent înapoi în La Liga! Ce spune antrenorul lui Brighton despre viitorul său

Stranieri

Comentarii

Transferul lui Florin Andone la Brighton nu a decurs conform planului, iar atacantul român este dorit înapoi în Spania, unde a impresionat înainte de a veni în Premier League.

Florin Andone a ajuns la Brighton în 2018, după ce îşi petrecuse întreaga carieră în Spania. Românul impresionase în primele două divizii iberice, astfel că i-a convins pe ”pescăruşi” să se despartă de şase milioane de euro pentru serviciile sale.

Însă, afectat constant de accidentări, Andone nu s-a putut impune la Brighton. Chiar şi un sezon petrecut în Turcia, la Galata, nu l-a ajutat pe ”tricolor” să reintre în graţiile antrenorului Graham Potter.

Florin Andone, dorit insistent înapoi în La Liga!

Astfel, Mundo Deportivo anunţa interesul lui Cadiz pentru atacantul român. Formaţia spaniolă ar dori să îl ”repatrieze” pe Andone pe finalul perioadei de mercato. Cadiz a încheiat pe locul 12 ultimul sezon de La Liga şi a reuşit să înscrie doar 36 de goluri în 38 de meciuri, iar Andone este văzut ca varianta perfectă pentru atacul formaţiei.

”Florin Andone este aşteptat înapoi. Atacantul român care a jucat la Cordoba şi Deportivo se află pe lista lui Cadiz. El joacă pentru Brighton şi mai are contract încă doi ani, dar nu şi-a ascuns dorinţa de a reveni în La Liga”, informau jurnaliştii iberici.

Însă, Graham Potter nu a părut dornic să se despartă de Andone. Tehnicianul britanic a discutat despre viitorul acestuia, dând de înţeles că ar vrea să îl păstreze pe ”tricolor” la echipă. Însă, dacă spaniolii ar face o ofertă tentantă, ”pescăruşii” ar fi dispuşi să se despartă de atacantul ce a marcat doar şase goluri pentru club, în 30 de apariţii.

Ce spune antrenorul lui Brighton despre viitorul său

”Mă bucur că Florin este apt de joc. Vine după o absenţă îndelungată, a avut o accidentare urâtă la genunchi. Acum voi vedea câte minute pot să-i acord pe teren. S-a antrenat, arată bine, este în lot, singura incertitudine este cât ar putea rezista la revenirea în Premier League”, a declarat Potter.

Brighton va debuta în noul sezon sâmbătă, de la ora 17:00, în deplasare, în faţa lui Burnley.

Afla mai multe despre: florin andonetransfer andone 

viewscnt
Articole similare