Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone este gata să revină pe teren pentru Brighton după accidentarea suferită în vara anului trecut la Galatasaray

Florin Andone este gata să revină pe teren pentru Brighton după accidentarea suferită în vara anului trecut la Galatasaray

Fotbal

Comentarii

Andone a marcat 6 goluri în 30 de meciuri pentru Brighton Albion şi 2 goluri în 12 meciuri pentru Galatasaray. Andone are 25 de selecţii pentru echipa naţională unde a marcat 2 goluri.

După o accidentare care l-a ţinut departe de gazon o lungă perioadă de timp, Florin Androne este gata să revină pe teren. Atacantul celor de la Brighton Albion a suferit o ruptură la ligamente în vara anului trecut, pe când era împrumutat la Galatasaray.

Jucătorul român s-a întors la antrenamente şi poate fi introdus pe teren luna aceasta. Antrenorul celor de la Brighton, Graham Potter, a anuţat că jucătorul român ar putea să evolueze mai întâi pentru echipa U23 a clubului care joacă în Premier League 2. În formaţia U23 a clubului, pot evolua maxim 3 jucători care au depăşit această vârstă.

"Andone progresează. Se antrenează alături de grup şi munceşte din greu. Ne dorim să îi oferim câteva minute pe teren, poate în meciurile care urmează la echipa U23. Acesta ar fi următorul pas. Sperăm că va fi bine pentru el, iar apoi vom analiza", a declarat Graham Potter pentru cei de la Sussex Live.

Andone a marcat 6 goluri în 30 de meciuri pentru Brighton Albion şi 2 goluri în 12 meciuri pentru Galatasaray. Andone are 25 de selecţii pentru echipa naţională unde a marcat 2 goluri.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare