Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Florin Andone îmi aduce aminte de mine". Marius Şumudică a intervenit după accidentarea îngrozitoare a atacantului român: "Nu ne-am fi dorit asta"

"Florin Andone îmi aduce aminte de mine". Marius Şumudică a intervenit după accidentarea îngrozitoare a atacantului român: "Nu ne-am fi dorit asta"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, a vorbit despre accidentările lui Florin Andone şi Fernando Muslera, înainte de duelul cu Galatasaray din weekend.

”Întotdeauna pun sănătatea pe primul plan. Nu ne-am fi dorit ca Andone şi Muslera să se accidenteze înainte de meciul cu noi. Ei au suferit nişte accidentări groaznice şi sper să iasă cât mai bine din această perioadă.

Muslera e cel mai bun portar din Turcia şi a câştigat multe trofee. Pe de altă parte, Andone îmi aduce aminte de mine, e un atacant eficient şi regret foarte mult că s-a accidentat din nou. Sper ca cei doi să revină cât mai repede teren. Ne vom duce la Istanbul cu cea mai bună echipă şi sper să obţinem punct sau puncte din meciul cu Galatasaray”, a declarat Şumudică, pentru publicaţia Aspor.

Accidentare gravă pentru Florin Andone

„În urma examenelor efecuate de Bogdan Andone, a fost depistată o leziune a ligamentului lateral interior şi o rupere parţială a ligamentului încrucişat anterior. Detalii despre tratament vor fi dezvăluite după consultarea cu Brighton, echipă de care jucătorul aparţine”, se arată în comunicatul oficial al lui Galatasaray

La câteva zile de la accidentarea suferită, internaţionalul român a scris un mesaj prin care pare că şi-a anunţat plecarea de la echipa din Istanbul: "Nu ştiu cum să încep, nu ştiu de unde să încep, dar vreau să exprim ceea ce simt şi să împărtăşesc cu voi toţi. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susţinere. 

Sezonul s-a încheiat pentru mine, a fost unul foarte dificil din cauza celor două accidentări grave suferite. Mă simt frustrat că nu mi-am îndeplinit obiectivele pe care mi le-am propus când am venit la această echipă, simt că am dezamăgit multe persoane, dar accidentările nu mi-au permis să demonstrez tot ceea ce pot. 

Îmi pare rău pentru cum a decurs totul, chiar dacă nu am contribuit foarte mult în perioada mea la Galatasaray, m-am simţit privilegiat să îmbrac acest tricou şi să reprezint acest club. Mulţumesc din nou pentru toate mesajele de afecţiune, în special cele de la fanii lui Galatasaray, care au demonstrat, încă o dată, că sunt unii dintre cei mai buni din lume", a fost mesajul lui Florin Andone, postat în limba spaniolă. 

Afla mai multe despre: marius sumudicaflorin andone 

viewscnt
Articole similare