Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone şi-a luat adio de la Depor cu un mesaj emoţionant: "Aici am simţit că fac parte dintr-o familie"

Florin Andone şi-a luat adio de la Depor cu un mesaj emoţionant: "Aici am simţit că fac parte dintr-o familie"

La Liga

Comentarii

În vara lui 2016, Florin Andone a părăsit-o pe Cordoba şi a semnat cu Deportivo La Coruna. Acum, la doi ani distanţă, atacantul român merge la Brighton, în Premier League, şi a pregătit un mesaj special pentru galicieni, pe care l-a postat pe reţelele de socializare.

"Aici am început o nouă provocare, mi-am spus în urmă cu doi ani, când am trecut am ajuns pe Riazor, cu nervi, entuziasm, dorinţa de a juca şi, mai ales, de a creşte. Doi ani de când Depor a decis să aibă încredere în mine şi în care trebuie să le mulţumesc celor din stafful tehnic. Doar ei m-au ajutat să devin jucătorul care sunt astăzi.

M-am simtit foarte iubit, am simţit căldura fanilor, am simţtit că fac partea din această familie. Când am ajuns aici, nu aveam prea multă experienţă în prima ligă din Spania, iar acum plec de la Depor cu 100 de meciuri jucate în La Liga şi cu o mulţime de amintiri de neuitat. Acest club mi-a dat oferit atât de multe. Pentru mine, aici a început o nouă provocare, iar acum sper ca drumurile noastre să se întâlnească din nou în viitor. Vă doresc tuturor toate cele bune" , a fost mesajul lui Florin Andone.

 

Afla mai multe despre: deportivo la corunaflorin andonebrightonpremier league 

viewscnt
Articole similare