Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone şi-a regăsit pofta de joc la Eldense: ”Mi-am dorit să evoluez la o echipă în care să fiu apreciat”

Florin Andone şi-a regăsit pofta de joc la Eldense: ”Mi-am dorit să evoluez la o echipă în care să fiu apreciat”

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul român Florin Andone (30 de ani) trăieşte o a doua tinereţe fotbalistică la Eldense, formaţie aflată pe locul 17 (din 22) în liga secundă din Spania.

Nou-promovata trece printr-o serie bună de meciuri, cu trei etape fără înfrângere, iar Florin Andone a avut un cuvânt greu de spus în acest rezultate.

Florin Andone şi-a revenit la Eldense

Florin Andone a fost titular în 11 dintre cele 12 etape disputate, iar într-una dintre partide a intrat pe parcurs. În tot acest timp petrecut pe gazon, fotbalistul român a marcat 3 goluri.

Nu este o cifră impozantă, dar este una importantă pentru o formaţie care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. În plus, de fiecare dată când a marcat Andone, Eldense nu a pierdut: 2-1 cu Eibar, 3-3 cu Espanyol şi 1-1 cu Elche.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Florin Andone, conform transfermarkt.de.

Florin Andone a declarat că se simte din ce în ce mai bine la Eldense. Se bucură de fotbal şi încearcă să ajungă la forma de altădată, care l-a propulsat la Deportivo La Coruna, Brighton sau Galatasaray.

Suntem fericiţi pentru faptul că echipa a făcut un pas înainte în ultimele trei jocuri (n.r. - fără înfrângere).

Încerc să ajung la cel mai bun nivel al meu, să aduc experienţă şi pentru asta sunt recunoscător colectivului de antrenori. Mi-am dorit să joc la o echipă în care să fiu apreciat.

Sunt un atacant care dă totul. Sunt mulţumit de ceea ce ofer echipei, deşi obiectivul meu este să contribui mai mult pentru a-mi aduce recunoştinţa faţă de afecţiunea pe care mi-au arătat-o suporterii lui Eldense. Depinde de mine să dau 100%”, a declarat Florin Andone într-un interviu acordat spaniolilor de la ”Marca”.

 

Florin Andone ar putea fi o soluţie şi pentru echipa naţională a României, unde a adunat deja 25 de partide şi 2 goluri, însă selecţionerul Edi Iordănescu nu pare să-l includă în planuri prea mult, fiind adeptul continuităţii, cu jucătorii pe care îi cunoaşte personal foarte bine.

Afla mai multe despre: florin andoneeldense 

viewscnt
Articole similare