Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone, testat de două ori pentru COVID-19. Atacantul naţionalei a făcut anunţul: ce rezultate a primit

Florin Andone, testat de două ori pentru COVID-19. Atacantul naţionalei a făcut anunţul: ce rezultate a primit

Stranieri

Comentarii

Florin Andone (27 de ani) a fost testat pentru COVID-19 de două ori, iar de fiecare dată internaţionalul român de la Galatasaray a fost testat negativ. Atacantul turcilor a postat veştile pe reţelele sociale.

Cu viitorul incert la Galatasaray, până la deschidere perioadei de transferuri, Florin Andone şi ceilalţi fotbalişti ai trupei din Istanbul au fost testaţi pentru Coronavirus. De două ori, chiar. Atacantul naţionalei României a postat, sâmbătă, un mesaj pe pagina sa oficială de Twitter în care a precizat că ambele teste ale sale au avut rezultat negativ.

Andone a clarificat nişte informaţii oferite de presa din Turcia: "Am văzut câteva ştiri despre sănătatea mea. Vreau să precizez că nu prezint niciun simptom al virusului şi că mă simt bine. Am făcut testele relevante, joi şi vineri, iar rezultatele au fost negative!", a scris Florin Andone pe pagina sa oficială de Twitter.

Campionatul Turciei, amânat din nou?

Deşi se discutase că Superliga din Turcia va începe în weekendul 13-14 iunie, Silviu Lung Jr. a declarat pentru Telekom Sport că se discută o nou amânare a restartului din cauză că s-au descoperit cazuri la Fenerbahce şi Beşiktaş.

"Au spus că începem în weekendul 13-14 iunie, dar am auzit că vor din nou să amâne. S-au descoperit câteva cazuri la Beşiktaş, la Fenerbahce. 12 cazuri la Erzurumspor. Sunt fel de fel de discuţii, fel fe del de propuneri. Nu cred. Da, aşa ni s-a spus. Momentan ne pregătim pentru a fi într-o formă cât mai bună pentru data de 13 iunie. Avem patru deplasări, dintre care în Istanbul, cu Fener şi Başakşhehir. Atât timp cât o să existe risc, nu o să ne expună. Cred că sunt şi ei destul de conştienţi. Sănătatea mereu o să fie pe primul loc. Cred că vor lua deciziile corecte", a mai spus portarul lui Kayserispor, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin andonecoronavirusgalatasaray 

viewscnt
Articole similare