Experiențe împreună.
You are here:

Florin Bratu a vorbit deschis despre prezenţa lui Dario Bonetti la Dinamo - Gaz Metan: ”Îl înţeleg, nu e problemă”

Florin Bratu a vorbit deschis despre prezenţa lui Dario Bonetti la Dinamo - Gaz Metan: ”Îl înţeleg, nu e problemă”

Liga 1

Dario Bonetti a asistat la meciul Dinamo - Gaz Metan Mediaş 3-0. Florin Bratu spune însă că nu este o surpriză prea mare pentru el, deoarece antrenorul italian vine des în România.

Dinamo i-a rămas în suflet lui Dario Bonetti, un antrenor apreciat de fani, chiar dacă nu a avut rezultate notabile în Ştefal ce Mare. ”Minunea de la Liberec” este cel mai important rezultat scos de antrenorul italian cu Dinamo. Totuşi, dragostea continuă între Bonetti şi Dinamo.

Antrenorul în vârstă de 56 de ani a asistat şi la meciul cu Gaz Metan Mediaş, primul pentru Dinamo în play-out-ul Ligii 1. Dar Florin Bratu spune că nu este o surpriză. Antrenorul lui Dinamo spune că Bonetti vine des în România, deoarece a rămas îndrăgostit de ţara noastră.

”Păi, Dario a fost şi vine de foarte mulţi ani prin România, am înteles că îi place în România foarte mult. Îl înţeleg, nicio problemă, sper că a asistat la o partida bună, atractivă, a văzut trei goluri frumoase”, a declarat Florin Bratu.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.