Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu, despre viaţa la "New Dinamo": "Pot apărea noi transferuri, dar nu vor fi «bombe»! Am fost adus să întineresc echipa"

Florin Bratu, despre viaţa la "New Dinamo": "Pot apărea noi transferuri, dar nu vor fi «bombe»! Am fost adus să întineresc echipa"

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo şi-a prezentat marţi echipamentul aniversar pentru noul sezon, menit să marcheze împlinirea a 70 de ani de la înfiinţarea clubului Dinamo. La eveniment, antrenorul Florin Bratu a făcut declaraţii legate de noul sezon competiţional.

Provocat de reporteri, Bratu mărturiseşte că încă nu se gândeşte la titlu, dar că are mare încredere în jucătorii săi: "Ne aşteaptă un început de campionat foarte dificil. Nu mă gândesc la titlu şi sunt foarte sincer când spun asta. Am încredere că jucătorii mei vor pune în practică tot ceea ce am exersat la antrenamente şi cred eu că suntem pregătiţi 100% pentru acest debut de campionat dificil, dar provocator" explică Florin.

Tânărul antrenor al lui Dinamo este partizanul ideii "meciul cel mai important e cel care urmează". Bratu nu se gândeşte la derby-ul din runda a doua cu FCSB, ci prioritizează debutul din prima etapă cu FC Voluntari: "Nu mă interesează etapa a doua în momentul de faţă, mă gândesc doar la Voluntari, pentru că este o echipă nouă, cu jucători noi pe care nu-i cunoaştem"

Legat de pregătirea făcută în această vară, tehnicianul se declară mulţumit şi anunţă că micile reglaje se vor face pe parcursul meciurilor: "Motoarele vrem să le turăm în timpul meciurilor, în această perioadă m-am ocupat de pregătirea echipei din punct de vedere fizic, tactic şi mental".

Bratu nu-şi face iluzii în privinţa transferuilor, dar confirmă că în următoarea săptămână, Dinamo ar mai putea aduce jucători: "Am ştiut exact unde vin şi care sunt posibilităţile la Dinamo. Pot apărea ceva întăriri săptâmâna viitoare, dar nu bombe ... Doamne fereşte! Am fost adus aici să întineresc echipa, pentru că ştiam foarte mulţi jucători tineri. Momentan avem în lot 10 jucători sub 21 de ani, iar asta spune multe. Avem şi jucători cu experienţă la dispoziţie şi vreau să fac această îmbinare pentru că îmi doresc echilibru la echipă. Cel mai important este ca jucătorii mei să se subordoneze rigorilor tactice, pentru că nimeni nu s-a născut cu experienţă. Am încredere în ei şi, dacă fac parte din lotul actual al lui Dinamo, cred că sunt capacitaţi la maxim să facă faţă acestui nivel. Trebuie să facă faţă!"

În privinţa noului sezon, antrenorul este sigur că Dinamo se poate lupta cu orice adversar de la egal la egal: "Jucătorii au suferit mult, măsurile le luăm la antrenamente prin ceea ce lucrăm şi sperăm ca ei sunt conştienţi şi că nu mai trecem prin astfel de lucruri pentru că am demonstrat chiar acolo, în playout, că facem faţă cum se cuvine şi că ne putem bate cu orice echipă de la egal la egal" a mărturisit Florin Bratu. 

Antrenorul în vârstă de 38 de ani a preluat-o pe Dinamo în martie şi a bifat 11 victorii în 15 partide pe banca "alb-roşilor". Cu Bratu pe banca tehnică, Dinamo a reuşit să marcheze 29 de goluri în campionat şi a pierdut doar 3 jocuri.


 

Afla mai multe despre: florin bratudinamo 

viewscnt
Articole similare