Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Niţă are probleme mari la Sparta Praga. Cosmin Contra: ”Suferă mult”. Ce i-a transmis secundului naţionalei

Florin Niţă are probleme mari la Sparta Praga. Cosmin Contra: ”Suferă mult”. Ce i-a transmis secundului naţionalei

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a dezvăluit că şi Florin Niţă are probleme la Sparta Praga şi este posibil să plece din Cehia. Selecţionerul României a explicat motivul pentru care l-a chemat pe Andrei Radu la seniori.

Pentru meciurile cu Norvegia şi Malta, Cosmin Contra a optat pentru postul de portar pentru Ciprian Tătăruşanu, Silviu Lung şi Ionuţ Andrei Radu. Selecţionerul României a renunţat astfel la Costel Pantilimon şi Florin Niţă, care n-au lipsit în ultima perioadă de la echipa naţională.

Cosmin Contra a explicat motivele pentru care nu i-a luat pe cei doi în considerare: Pantilimon are o perioadă mult prea lungă de pauză, în timp ce Florin Niţă are probleme la Sparta Praga.

”Am avut ceva probleme cu Pantilimon şi Niţă. Total diferite faţă de Tătăruşanu. Pantilimon a terminat campionatul pe 5 iunie (n.r. 5 mai), ar fi avut o perioadă mare de vacanţă. Era imposibil ca în câteva zile să îl aducem într-o formă sportivă bună pentru a juca cele două meciuri. Şi am hotărât cu Leo Toader să găsim alternative şi Niţă are şi el o situaţie grea la Sparta Praga. Am înţeles de la Toader că a vorbit cu el şi că nu mai e dorit la echipă şi el e un băiat care suferă mult când se întâmplă asemenea lucruri şi partea psihică e foarte importantă când jucăm la nivel înalt.

Şi aveam cele două alternative, cu Radu care joacă la Genoa şi o face foarte bine, chiar dacă Genoa nu trece printr-o perioadă prea bună şi îşi va juca rămânerea în Serie A în ultima etapă şi sperăm din inimă ca echipa să se salveze pentru că şi moralul jucătorului va fi altfel şi îl avem şi le Lung junior care joacă foarte bine în Turcia la Kaiseryspor şi e unul din jucătorii apreciaţi din echipa lui. Şi avem aceste două variante care probabil vor fi în lot pentru cele două meciuri”, a declarat Cosmin Contra pentru FRF.

Afla mai multe despre: cosmin contraflorin nita 

viewscnt
Articole similare