Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea a dat de pământ cu Mirel Rădoi: „Este rupt de realitate. Trăieşte într-o bulă. Seamănă tot mai mult cu Burleanu”

Florin Prunea a dat de pământ cu Mirel Rădoi: „Este rupt de realitate. Trăieşte într-o bulă. Seamănă tot mai mult cu Burleanu”
Comentarii

Naţionala României a pierdut ruşinos amicalul cu Georgia, disputat pe teren propriu aseară, scor final 1-2.

Florin Prunea a dat de pământ cu Mirel Rădoi: „Este rupt de realitate. Trăieşte într-o bulă. Seamănă tot mai mult cu Burleanu”. Deranjat de conferinţa de presă a selecţionerului

A fost prima dată în istorie când am pierdut cu naţionala Georgiei. Un eşec ruşino, mai ales, că s-a disputat pe teren propriu, pe stadionul Ilie Oana din Ploieşti.

Florin Prunea a dat de pământ cu Mirel Rădoi, selecţionerul României. Nu l-a iertat nici pe Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

„Am urmărit şi eu aseară declaraţile. Mirel Rădoi trăieşte într-o bulă, în lumea lui. Este rupt de realitate, de fotbalul general. Duipă ce s-a întâmplat nenorocirea cu Florin Tănase, schimbă ceva! Eram pe val. Am lucrat cu foarte mulţi antrenor, oamenii aceştia erau nişte profesionişti.. erau şi foarte buni tacticieni. Echipei naţionale îi lipseşte un antrenor! Cu tot respectul pentru Rădoi că a fost un jucător foarte bun. Să îl vâd aşa..

„Au fost antenori disponibili care oricând puteau să ne salveze”

E penibil, seamănă din ce în ce mai mult cu Burleanu. Cum poţi să zici tu ca selecţioner că te-ai obişnuit să pierzi? Ne putem da toţi cu părerea pentru că este echipa naţională a României. Nu eşti la o echipă de club. Este inadmisibil să nu înveţi din greşelile pe care le faci mereu! Au fost antenori disponibili care oricând puteau să ne salveze.

„Am văzut aseară că nu au soluţii, asta este cel mai grav! Sunt probleme acolo.. E haos la echipa naţională”

Nu s-a făcut absolut nimic. Toată România aştepta ca naţionala să fie calificată. Şi tu Burleanu vii să spui că Rădoi nu are obiectivul acesta. Păi cum să spui aşa ceva?! Păi atunci noi ce facem? Şi Burleanu trăieşte în lumea lui! Avem trei meciuri de disputat.. e clar că acolo se joacă totul. Am văzut aseară că nu au soluţii, asta este cel mai grav! Sunt probleme acolo.. E haos la echipa naţională. La România nu poţi să faci experimente. Nu ştiu ce ne trebuia nouă amicalul acesta cu Anglia acum la finalul sezonului.. Nu vedeţi cum cad toţi? Sunt obosiţi, asta ne trebuia nouă acum? Amical cu Anglia?” a declarat Prunea, fostul portar al echipei naţionale, în direct, la Telekom Sport.

România - Georgia 1-2

Au marcat: Ivan ’78 / Mikautadze ’61, Aburjania ‘71

În minutul 42, Florin Tănase a fost eliminat pentru un fault la un adversar.

Şi de la oaspeţi a fost eliminat un jucător, Kverkvelia, în minutul 64, după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 65, Răzvan Marin a ratat un penalty acordat pentru un fault al lui Kverkvelia la Ivan.

În primul “11” tricolor s-au aflat trei debutanţi: Vlad, Sorescu şi Olaru.

România: 12. Vlad – 24. Sorescu, 6. Chiricheş-cpt., 5. Nedelcearu, 3. Ganea – 21. Olaru (8. Cicâldău ’57), 18. Marin (23. Stanciu ’77), 10. Maxim (20. Budescu ’58) – 14. Hagi (13. Keşeru ’77), 7. Alibec (9. Ivan ’58), 19. Tănase. Selecţioner: Mirel Rădoi

Georgia: 17. Kupatadze – 13. Chabradze, 3. Khocholava, 5. Kverkvelia, 21. Azarov – 19. Shengelia (11. Lobzhanidze ’57), 16. Kvekveskiri (9. Kiteishvili ‘57), 15. Aburjania (7. Gvilia ’80), 10. Okriashvili (4. Kashia ’66), 6. Daushvili – 22. Mikautadze (8. Zivzivadze ’81). Selecţioner: Willy Sagnol

Explicaţiile lui Mirel Rădoi după o nouă înfrângere a României: "Se pare că a devenit o obişnuinţă să pierdem"

Afla mai multe despre: mirel radoiflorin pruneaechipa nationalarazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare