Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea a rezolvat problema antrenorului la Dinamo: ”Am pus capăt tuturor speculaţiilor”

Florin Prunea a rezolvat problema antrenorului la Dinamo: ”Am pus capăt tuturor speculaţiilor”

Superliga

Comentarii

Florin Prunea spune că Eugen Neagoe va continua alături de Dinamo şi speră să revină cât mai repede la antrenamente. În ultima perioadă, oficialii echipei din Ştefan cel Mare au căutat antrenor, după infarctul miocardic suferit de Eugen Neagoe în timpul meciului cu Craiova.

Eugen Neagoe a fost forţat să-şi ia o perioadă de pauză, după problemele medicale grave cu care s-a confruntat în timpul meciului cu Craiova. Motiv pentru care Dinamo a căutat un alt antrenor, însă fără succes. Florin Prunea spune însă că Eugen Neagoe este tot mai prezent în viaţa echipei şi va rămâne antrenor principal:

”(Despre reconfirmarea lui Neagoe) Am pus capăt tuturor speculaţiilor, lucrurile sunt clare pentru noi. A fost şi la băieţi la Săftica, a vorbit cu ei, astăzi a fost în contact permanent cu antrenorii secunzi... eu sper ca în cel mai scurt timp el să revină lângă noi. Pentru noi, astăzi (n.r. cu Clinceni) începe un nou campionat. Trebuie să ştergem cu buretele tot ce a fost şi, începând de astăzi, din această seară, trebuie să facem puncte. Bineînţeles, trei puncte, altfel nici nu discutăm”, a declarat Florin Prunea.

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare