Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea este de părere că Dinamo îl supraevaluează pe Deian Sorescu: ”E exagerat preţul. A jucat în meciuri ce nu reprezintă mare lucru”

Florin Prunea este de părere că Dinamo îl supraevaluează pe Deian Sorescu: ”E exagerat preţul. A jucat în meciuri ce nu reprezintă mare lucru”

Fotbal intern

Comentarii

Florin Prunea a discutat despre plecarea lui Deian Sorescu de la Dinamo, căpitanul ”câinilor” dezvăluind că a fost informat de club că poate părăsi clubul pentru un milion de euro.

Problemele financiare continuă la Dinamo, iar conducătorii din DDB caută variante pentru a strânge fonduri înaintea noului sezon. Astfel, pe lângă jucătorii care vor pleca, fie pentru că au depus memorii, fie pentru că nu mai sunt doriţi de club, aproape orice ”câine” este disponibil în următoarea perioadă de mercato.

Printre aceştia se află şi căpitanul Deian Sorescu, care a dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni că a fost informat de club că poate părăsi formaţia pentru un milion de euro. Jucătorul a afirmat că ar fi interesat de un transfer, dar ar fi dispus să şi rămână, în alte condiţii însă, faţă de cele de care dispune Dinamo la momentul actual.

Florin Prunea este de părere că Dinamo îl supraevaluează pe Deian Sorescu

Astfel, căpitanul ”câinilor” pare pe picior de plecare, dar Florin Prunea nu crede că acesta poate fi vândut pentru cât vrea Dinamo. Fostul portar al naţionalei susţine că, din pricina competiţiilor în care a jucat Sorescu, acesta nu poate fi evaluat la suma dorită de conducătorii clubului din Ştefan cel Mare.

”E exagerat preţul (n.r. 1 milion de euro). Cota lui a crescut puţin pentru că a jucat la echipa naţională, dar să nu uităm că a jucat în nişte meciuri care nu reprezintă mare lucru. Dinamo trece prin momentele prin care trece, nu a jucat în cupele europene, nu a avut o deschidere ca să îl pui şi să îl vedem în meciuri din Europa League, Champions League sau la meciuri oficiale ale echipei naţionale.

Ţinând cont şi de vârsta lui, 23 de ani este o vârstă foarte bună şi este momentul ca el să facă pasul. A jucat deja la Dinamo 3-4 ani. Ar fi bine pentru el şi pentru club să se găsească o variantă. Eu cred că dacă Dinamo primeşte în jur de 700.000 de euro pe el şi mai păstrează şi un procent dintr-o viitoare vânzare… Cam pe aici mă gândesc.

Eu cred că ar fi timpul să fie lăsat să plece. Eu cred că au procedat corect că au refuzat Legia pentru că Legia este un club care poate plăti. A fost prima schimbare, probabil se negociază în continuare. Eu cred că merită mai mult de 350.000 de euro”, a declarat Florin Prunea, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: deian sorescuddbdinamotransfer sorescuflorin prunea 

viewscnt
Articole similare