Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea explică ce se va întâmpla cu Dinamo după intrarea în insolvenţă: ”Este un proces greoi care va dura. Vor fi contestaţii” | EXCLUSIV

Florin Prunea explică ce se va întâmpla cu Dinamo după intrarea în insolvenţă: ”Este un proces greoi care va dura. Vor fi contestaţii” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

După ce Dinamo a intrat în insolvenţă, Florin Prunea a discutat cu Telekom Sport despre ce urmează pentru ”câini”,

Dinamo a intrat în insolvenţă, la doar şapte ani de la ultima astfel de situaţie pentru clubul din Ştefan cel Mare. Problemele financiare ale clubului au fost doar agravate în octombrie 2020 de noul patron, Pablo Cortacero, iar conducătorii actuali ai clubului nu au avut de ales decât să depună hârtiile de insolvenţă la tribunalul din Bucureşti.

Fost preşedinte şi jucător al lui Dinamo, Prunea a discutat despre perioada crâncenă care va urma pentru ”câini”, care începe pentru aceştia încă dinaintea sezonului competiţional. Salariile neplătite ar putea rămâne astfel, iar memoriile depuse de foşti jucători pot fi ignorate, legal, cel puţin deocamdată.

Florin Prunea explică ce se va întâmpla cu Dinamo după intrarea în insolvenţă

”Pentru o parte e o veste bună, pentru jucători, antrenori. Pentru cei care aveau de primit bani de acolo e o veste rea. Este un proces greoi care va dura, o sa vedeţi. Este a doua insolvenţă într-un timp scurt. Intrare de urgenţă în insolvenţă nu există.

În primul rând, există intrare în insolvenţă, de urgenţă. Probabil că erau foarte mulţi creditori care presau. Şi bineînţeles jucători. Bine, jucătorii români, că jucătorii străini beneficiază de un alt regulament şi acolo nu merge cu insolvenţa.

Este o procedură legală care trebuie urmată. Dar cu siguranţă vor fi foarte multe contestaţii. Aşa se face, o să fie şi jucători care contestă, sunt oameni care îşi pierd drepturile financiare pentru care au muncit. Cu siguranţă ca vor face contestaţii.

Trebuie aprobat de instanţă planul de organizare cât mai repede şi bineînţeles că trebuie respectată, dupa cum ştiţi de la prima insolvenţă, este şi un dosar penal pe rol că nu s-a procedat legal.

(n.r. Se vorbea despre Ionuţ Lupescu, despre acest trio cu Lupescu, Andone, Lucescu, că s-ar implica la Dinamo, dacă Dinamo ar scăpa de datorii. Mai credeţi în această variantă acum?) Nu ştiu, chiar dacă am vorbit cu Ionuţ Lupescu de curând, nu am vorbit despre aceste lucruri. (n.r. Dar ar fi o varianta buna atunci?) Foarte bună”, a declarat Florin Prunea, pentru telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiddbinsolvenţă dinamoflorin prunea 

viewscnt
Articole similare