Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, încrezător înainte de România - Armenia: "Suntem mai buni ca ei. Dacă ai presiune cu Armenia, mai bine stai acasă!" | EXCLUSIV

Florin Prunea, încrezător înainte de România - Armenia: "Suntem mai buni ca ei. Dacă ai presiune cu Armenia, mai bine stai acasă!" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Contactat de Telekom Sport, Florin Prunea, fostul mare internaţional al României, a vorbit despre partida cu Armenia, finala pentru locul doi în grupa de calificare la Mondialul din Qatar. Portarul din Generaţia de Aur a spus că n-ar trebui să fie presiune pe jucători la un meci cu Armenia şi tricolorii ar trebui să se impună fără emoţii.

Florin Prunea, încrezător înainte de România - Armenia: "Suntem mai buni ca ei. Dacă ai presiune cu Armenia, mai bine stai acasă!"

România întâlneşte Armenia, la Bucureşti, într-un meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, care avea loc în Qatar. Elevii lui Mirel Rădoi caută revanşa după înfrângerea suferită în tur, la Erevan, iar Florin Prunea s-a arătat încrezător înaintea meciului din Ghencea.

Într-un dialog cu Telekom Sport, fostul portar din Generaţia de Aur a spus că tricolorii trebuie să dovească pe teren că sunt mai buni decât armenii, dar şi că i-a plăcut cum a arătat echipa lui Mirel Rădoi la ultimele meciuri. Partida cu Armenia e finala pentru locul doi în grupa de calificare la Mondial.

"Cred că va fi o victorie pentru echipa naţională a României pentru că este diferenţă de valoarea între cele două. Şi acest lucru s-a dovedit. Noi am învăţat din greşelile pe care le-am făcut, suntem la mâna noastră, este o grupă extrem de accesibilă. Se ştia de la început că Germania va câştiga grupa, dar în rest sunt echipe mai slabe decât noi. Dacă ai presiune cu Armenia, mai bine stai acasă. Nu e nicio presiune. Suntem mai buni ca ei şi trebuie să dovedim pe teren.

Evoluăm acasă, în faţa propriilor suporteri, cred că va fi o atmosferă fierbinte şi întâlnim o echipă din lumea a treia a fotbalului. Nu poate să fie presiune la o asemenea partidă. Trebuie să ne facem jocul nostru şi să câştigăm toate cele 3 puncte. În ultimele meciuri mi-a plăcut cum a arătat echipa naţională, dar cred că putem să arătăm şi mai bine, cu mai mult curaj", a spus Florin Prunea, pentru Telekom Sport.

Meciul România - Armenia se joacă luni, de la ora 21:45, în grupa de calificare la Mondialul qatarez din 2022, şi va fi LIVE TEXT pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: florin prunearomanianationala 

viewscnt
Articole similare