Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, primele critici la adresa lui Mirel Rădoi: ”Astea sunt poveşti de adormit copiii”. Ce l-a deranjat

Florin Prunea, primele critici la adresa lui Mirel Rădoi: ”Astea sunt poveşti de adormit copiii”. Ce l-a deranjat

Echipa națională

Comentarii

Florin Prunea îl critică pe Mirel Rădoi pentru faptul că noul selecţioner se gândeşte să-i naturalizeze pe Bilel Omrani şi Dumitru Cardoso.

Invitat la Telekom Sport, Mirel Rădoi a dezvăluit că ia în calcul incluziv naturalizările pentru a întări lotul echipei naţionale. Noul selecţioner are şi două nume pe listă: Bilel Omrani şi Dumitru Cardoso. Însă Florin Prunea nu este de acord cu planul lui Mirel Rădoi. Oficialul lui Dinamo este de părere că regula care impune echipelor de Liga 1 doi jucători U21 nu şi-ar mai avea astfel sensul:

”Cum să nu ne fie frică de Islanda? Păi nouă ne-a fost frică de Malta. Dacă ne egala şi Malta... Noi trebuie să vedem unde suntem, cine suntem, să vedem ce probleme avem la echipa naţională. Antrenor, antrenor... dar în momentul în care nu ai ce să alegi, aria de selecţie este una destul de mică... Am văzut acum că vrem să naturalizăm. De ce am mai băgat regula cu doi U21 dacă ne apucăm să naturalizăm? Astea sunt poveşti de adormit copiii”, a declarat Florin Prunea.

Ce a declarat Mirel Rădoi despre naturalizări: "În momentul de faţă sunt doi jucători străini care i-aş putea identifica în momentul de faţă ca jucători care ar putea fi naturalizaţi, Omrani şi Cardoso. Sunt jucătorii care mie îmi plac şi o să avem o discuţie la nivel de Federaţie”.

Afla mai multe despre: florin prunea 

viewscnt
Articole similare