Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu a răbufnit după scandalul de rasism de la Rapid: ”Un cretin! Trebuie interzis pe viaţă!”

Florin Răducioiu a răbufnit după scandalul de rasism de la Rapid: ”Un cretin! Trebuie interzis pe viaţă!”

Rapid

Comentarii

Acuzaţiile de rasism sunt la ordinea zilei în sportul românesc, în ultima perioadă.

Răducioiu, reacţie dură după scandalul de rasism de la Rapid

Vicecampioana Rapid Bucureşti a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de formaţia FTC Budapesta, scor 23-20 (16-11), în meci contând pentru etapa a XII-a din grupa B a Ligii Campionilor. Rapid e pe locul 7, în afara locurilor de play-off.

Scandalul nu a lipsit din Sala Polivalentă. După meci, Beatrice Edwige, pivotul lui Ferencvaros, s-a plâns de tratamentul primit din partea unui suporter rapidist. Concret, franţuzoaica l-a acuzat pe respectivul fan de rasism, acesta făcând aluzii întruna referitoare la culoarea pielii.

Florin Răducioiu (53 de ani), fostul mare fotbalist, a avut o reacţie dură şi l-a desfiinţat pe suporterul care a comis acest gest. 

„Este un subiect foarte sensibil, dar la meciul de handbal al Rapidului este vorba de un cretin! Singurul mod de a combate aşa ceva este de a interzice pe viaţă să mai calce într-o sală, pe un stadion de fotbal şi aşa mai departe.

Este clar că România nu este o ţară rasistă şi este evident că trebuie să combatem sub orice formă acest lucru. Suntem toţi la fel, suntem oameni”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Prima Sport.

MM Stoica, deranjat de ce a spus handbalista care l-a acuzat de rasism pe un fan de la Rapid! "Cum adică semn spre piele? Doar stupid, stupid, stupid a zis"

Afla mai multe despre: florin răducioiurapiddorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare