Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu i-a spus în faţă lui Nicolae Dică ce crede după ce Mirel Rădoi a anunţat plecarea de la naţională: "Fac greva foamei". Momentul petrecut în direct

Florin Răducioiu i-a spus în faţă lui Nicolae Dică ce crede după ce Mirel Rădoi a anunţat plecarea de la naţională: "Fac greva foamei". Momentul petrecut în direct
Comentarii

Florin Răducioiu şi Nicolae Dică s-au aflat în studioul Telekom Sport, pentru seara de Champions League. Printre altele, cei doi au vorbit şi despre viitorul băncii tehnice a echipei naţionale a României.

Florin Răduciou: "Dar vin după ei acolo, continuaţi! Fac greva foamei"

Incertitudinea planează asupra echipei naţionale, înaintea meciurilor decisive, care îi pot duce pe tricolori la "barajul" pentru Campionatul Mondial din 2022. Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea în noiembrie şi a spus clar că nu-şi mai doreşte să-i fie prelungit contractul. 

Invitaţi în studioul Telekom Sport, Florin Răducioiu şi Nicolae Dică au discutat despre echipa naţională. Dinamovistul i-a transmis că ar fi o greşeală ca staff-ul actual să plece şi şi-a arătat susţinerea faţă de Mirel Rădoi şi Nicolae Dică. 

"Bineînţeles dacă se califică şi ajung la baraj, evident că... Ajung la 'baraj' şi reuşesc să ne califice după mai mult de 20 ani, evident că nici nu mai e nevoie (n.r. - să plece)

(n.r. - Ei vor să plece înainte de baraj). Ar fi o mare greşeală, pentru că aţi făcut o muncă foarte, foarte complicată, cu un început foarte dificil. Aţi reuşit să redresaţi echipa printr-un joc mult mai bun, mai realist, aţi reuşit să câştigaţi şi mi s-ar părea că aţi da cu piciorul la această muncă. Trebuie să recunosc că au făcut o treabă foarte bună, încă n-au reuşit, n-au obţinut nimic, au redresat această barcă, corabie, care era pe cale de a se scufunda. Au ridicat-o la suprafaţă şi merge pe un drum mai bun, adică 'barajul', care cred că a fost obiectivul. 

Am fost şi noi critici, evident, îţi aduci aminte, nu vreau să par ipocrit. Dar vin după ei acolo, continuaţi! Fac greva foamei!", a susţinut Florin Răducioiu. 

În această perioadă, FRF încearcă să-l facă pe Mirel Rădoi să se răzgândească. 

Tricolorii sunt pe locul secund în grupa de calificare la turneul final şi au prima şansă să joace "finalele" pentru Campionatul Mondial, după ce au învins Armenia cu 1-0. 

Programul naţionalei României în noiembrie

  • Joi, 11 noiembrie: România – Islanda, ora 21:45 – Stadion Steaua (Bucureşti)
  • Duminică, 14 noiembrie: Liechtenstein – România, ora României 19:00 – Stadion Rheinpark (Vaduz)

Afla mai multe despre: florin raducioiunicolae dicaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare