Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Segărceanu a reacţionat imediat după ce Simona Halep a anunţat că nu va juca pentru România la Fed Cup în 2020: "Speram să zică altceva!"

Florin Segărceanu a reacţionat imediat după ce Simona Halep a anunţat că nu va juca pentru România la Fed Cup în 2020: "Speram să zică altceva!"

Tenis

Comentarii

Florin Segărceanu (58 de ani) a reacţionat imediat la vestea dată de Simona Halep (28 de ani), după ce fostul lider mondial a anunţat că nu va juca pentru România la Fed Cup în 2020. Antrenorul-nejucător al echipei României de Fed Cup a dezvăluit că ştia de decizia pe care a luat-o Simona şi că este de înţeles, cu toate că spera să ia altă decizie.

Prezentă la gala tenisului mondial, Halep le-a spus reporterilor că nu va juca pentru România la Fed Cup în 2020, preferând să se concentreze pe Olimpiada de la Tokyo. Imediat după anunţul Simonei, Florin Segărceanu a reacţionat şi el, în faţa jurnaliştilor prezenţi la evenimentul organizat de FRT.

"Da, speram să zică altceva, dar... Nu, ştiam de decizia ei. Am discutat de această problemă. O înţelegem, este un an greu pentru ea. Fed Cup şi în formula nouă este foarte dificil şi este normal să focuseze pe Olimpiadă. Probabil pentru ea este anul în care poate să aducă medalii şi pentru ea, şi pentru ţară. Eu zic că putem lua trei medalii", a spus Florin Segărceanu.

Olimpiada de la Tokyo se va desfăşura în perioada 24 iulie - 9 august. România joacă la Fed Cup împotriva Rusiei, în perioada 7-8 februarie, la Cluj-Napoca.

Afla mai multe despre: florin segarceanufed cupsimona halepreactie 

viewscnt
Articole similare