Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase îi ţine partea lui Claudiu Keşeru: "Merită să fie în lot. Meciul trecut ne-a ajutat"

Florin Tănase îi ţine partea lui Claudiu Keşeru: "Merită să fie în lot. Meciul trecut ne-a ajutat"

Fotbal intern

Comentarii

Florin Tănase a vorbit despre meciul încheiat la egalitate între FCSB şi CS Mioveni, scor 1-1.

FCSB a reuşit doar o remiză cu nou-promovata CS Mioveni şi poate ajunge la opt puncte distanţă de liderul CFR Cluj, dacă formaţia pregătită de Toni Petrea câştigă meciul de duminică cu Rapid.

Florin Tănase, căpitanul vicecampioanei, a vorbit despre prestaţia avută de echipa bucuşteană. Tănase şi colegii săi nu au mai reuşit să repete evoluţia din repriza a doua din partida cu Chindia Târgovişte, atunci când au marcat de trei ori şi au obţinut trei puncte valoroase.

De asemenea, golgheterul FCSB-ului a fost chestionat şi cu privire la subiectul Claudiu Keşeru, care este într-un conflict cu patronul Gigi Becali şi nu a făcut parte din lotul deplasat de Toni Petrea la Mioveni.

Florin Tănase îi ţine partea lui Claudiu Keşeru: "Merită să fie în lot. Meciul trecut ne-a ajutat"

"Dezamăgire. Când trebuia să câştigăm, să punem presiune pe cei de la CFR nu am făcut-o. La fel ca şi în meciul cu Craiova (n.r. FC U), din păcate ne încurcăm la aceste meciuri cu echipe din subsolul clasamentului. E păcat pentru munca depusă. Ajunsesem mai aproape de cei de la CFR, dar din păcate nu reuşim asta când e mai important sp câştigăm.

Am jucat cu o echipă care se apără foarte bine. Cu siguranţă nu am jucat cum am făcut-o în a doua repriză cu Chindia şi de aceea nu am reuşit să marcăm. 

Cu aceste meciuri câştigi campionatul. Probabil că e şi o relaxare aşa, ne credem învingători înainte de meci. Nu am reuşit să jucăm ce trebuie, e clar.

(n.r. despre suporteri, că au fost tribunele pline) Eee... din cauza celor din tribune nu am reuşit noi să facem combinaţii? 

(n.r. despre Keşeru, dacă era nevoie de el) Da, cu siguranţă aveam nevoie. Meciul trecut ne-a ajutat, a dat o pasă de gol şi părerea mea e că merită să fie în lot", a declarat Florin Tănase la finalul jocului. 

Afla mai multe despre: fcsbflorin tanasekeseru 

viewscnt
Articole similare