Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase îl face praf pe arbitru: "Avem nevoie de VAR!" Ce spune despre sezonul FCSB-ului: "Ne-am apropiat, suntem acolo!"

Florin Tănase îl face praf pe arbitru: "Avem nevoie de VAR!" Ce spune despre sezonul FCSB-ului: "Ne-am apropiat, suntem acolo!"

FCSB

Comentarii

Florin Tănase, căpitanul echipei FCSB a pus tunurile pe arbitraj la finalul confruntării câştigate la Ploieşti, în faţa Chindiei.

Tănase s-a declarat nemulţumit de arbitrajul brigăzii delegate la acest meci: "Arbitrajul a fost jenant, după părerea mea. Acesta e arbitrajul în România, nu văd la doi metri de ei. Avem mare nevoie de VAR. Cred că a fost penalty la Iulian Cristea”, a spus Florin Tănase la finalul victoriei obţinute de FCSB în faţa Chindiei.

La finalul turului, FCSB este în afara play-offului, dar Florin Tănase nu-şi face prea multe griji:  "La cum eram după primele etape, putem să spunem că suntem campioni. Glumesc.  Ne-am apropiat, suntem acolo. Cu siguranţă vom prinde play-off-ul" a explicat decarul formaţiei roş-albastre.

FCSB a învins, duminică seară, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii I. Harlem Gnohere a adus victoria echipei sale prin reuşita din minutul 57.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare