Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase, lovit cel mai puternic de COVID-19. Cum se simt Olaru şi Cristea

Florin Tănase, lovit cel mai puternic de COVID-19. Cum se simt Olaru şi Cristea

FCSB

Comentarii

Florin Tănase se confruntă cu cele mai grave simptome al virusului asiatic dintre toţi fotbaliştii FCSB-ului care au fost infectaţi cu coronavirus.

Căpitanul roş-albaştrilor, în vârstă de 25 de ani, are tuse, dureri puternice de cap şi musculare, conform unor surse din cadrul clubului ale GSP. În dimineaţa zilei de miercuri, decarul a reclamat aceste simptome, alături de Darius Olaru şi Iulian Cristea. Din această cauză, FCSB a decis să îşi trimită jucătorii de urgenţă la o clinică din Timişoara, oraş în care formaţia a aterizat în urmă cu o seară. 

În doar şase-şapte ore au venit rezultatele testelor, care au arătat că toţi cei trei fotbalişti sunt infectaţi cu COVID-19. Olaru şi Cristea au avut noroc, deoarece nu li s-a agravat starea. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Tănase, din nefericire. Căpitanul roş-albaştrilor s-a simţit din ce în ce mai rău şi va avea nevoie, cel mai probabil, de spitalizare şi tratament.

Pentru a evita infectarea întregului lot, ceea ce ar fi condus la înfrângerea la masa verde cu Backa Topola, FCSB a decis că toţi fotbaliştii să stea singuri în camere la hotel, atât la Timişoara (unde au stat în noaptea de marţi spre miercuri), cât şi la Senta, localitatea din Serbia, unde au dormit miercuri spre joi.
 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbolarucristea 

viewscnt
Articole similare