Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman a dat de pământ cu arbitrajul: ”Voi puneţi cadrul doar pe mine. Dacă nu eşti nervos, mai bine stai acasă”

Florinel Coman a dat de pământ cu arbitrajul: ”Voi puneţi cadrul doar pe mine. Dacă nu eşti nervos, mai bine stai acasă”

FCSB

Comentarii

Jucătorul celor de la FCSB, Florinel Coman (25 de ani), a tras concluziile după victoria cu emoţii în faţa celor de la FC Botoşani.

FCSB a învins-o, pe teren propriu, pe FC Botoşani, scor 3-2, în etapa a 27-a din Superliga României.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Coman (6 şi 76) şi Dawa (71), în timp ce pentru oaspeţi au punctat Margiotta (47) şi Ofosu (90+4).

Trei jucători au fost eliminaţi. De la FCSB au plecat mai devreme Antwi (18) şi Olaru (90+1), iar de la Botoşani a văzut ”roşu” Kaprof (56).

Reacţia lui Coman, după FCSB - Botoşani 3-2: ”Arbitrul cred că a greşit majoritatea fazelor”

La finalul meciului, Florinel Coman a reacţionat dur la adresa arbitrului central Cătălin Buşi, despre care a subliniat că ar fi luat multe decizii eronate.

De asemenea, Coman s-a bucurat că a reuşit să aducă o victorie extrem de importantă pentru FCSB, una care i-a permis liderului să-şi mărească distanţa în faţa Rapidului.

”Ne gândeam că ne aşteaptă un meci greu, era clar că vor veni cu dăruire în plus, cu altă viteză de joc. Am început foarte bine meciul, am marcat în minutul 6.

Am crezut că totul va fi cum doream, dar din păcate nu a fost aşa. Nana este la debut, aşa că ne pare rău pentru el, l-am încurajat la pauză, a început să plângă.

Dacă Botoşani joacă aşa, cum a făcut cu noi, câştigă lejer play-out-ul. Îmi ajut mult echipa, nu sunt egoist. Sunt cifrele mele, sunt fericit, pentru asta joc. Meciurile cu încărcătura asta îmi aduc fericirea. Presiunea ne lipseşte pentru a câştiga meciurile.

Nu intrăm relaxaţi, dar ne bucură că suntem la 10 puncte de Rapid. Ne-a bucurat eşecul Rapidului, şi ei fac la fel. Ne-am bucurat doar de rezultat. Cel mai important e că am reuşit să ieşim foarte bine.

Faultul acela, m-a aruncat cu capul în genunchi. Mi s-a părut prea dur. Asta este, sunt nervi la fotbal… dacă nu eşti nervos, mai bine stai acasă. Am avut ieşiri, dar în seara asta nu am înjurat pe nimeni.

Arbitrul cred că a greşit majoritatea fazelor. Voi puneţi cadrul doar pe mine. Mai mult, mi-a spus: ‘Dă-i drumul’. Voi m-aţi văzut doar pe mine înjurând, dar el mi-a spus ‘dă-i drumul’”, a declarat Coman, după meci.

În urma acestei victorii, FCSB a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comanfcsb botosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare