Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman a părăsit cantonamentul de la Mogoşoaia! Verdictul medicilor

Florinel Coman a părăsit cantonamentul de la Mogoşoaia! Verdictul medicilor

Echipa națională

Comentarii

Ghinion mare pentru Florinel Coman (22 de ani)! Jucătorul introdus de Mirel Rădoi titular, aseară, împotriva Macedoniei de Nord, a cerut schimbare după nici 10 minute de joc din cauza unei accidentări.

În urma investigaţiior efectuate astăzi sub coordonarea staff-lui medical de la echipa naţionala a României, s-a constat că jucătorul a suferit o leziune la nivelul muşchilor adductor ai coapsei drepte.
Veşti proaste pentru atacantul României, care a fost nevoie să părăsească azi cantonamentul de la Mogoşoaia şi astfel va pierde duelul important cu Germania, dar şi cel cu Armenia. 
Florinel Coman a avut până acum un sezon plin de ghinioane, după ce a fost accidentat grav în meciul de pomină Backa Topola - FCSB 5-6, a stat câteva luni bune şi, de atunci, pare că nu şi-a regăsit deloc forma bună de competiţie. Coman a marcat două goluri şi a livrat opt pase de gol în 22 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu FCSB.
România, care aseară s-a impus, scor 3-2 cu Macedonia de Nord, pe Naţional Arena, va întâlni duminică, la Bucureşti, selecţionata Germaniei, de la 21:45, într-un meci din runda a doua a Grupei J, contând pentru preliminariile CM 2022. 

Au marcat Florin Tănase ’28, Valentin Mihăilă ’50 şi Ianis Hagi ’86 pentru tricolori, respectiv Ademi ’82 şi Trajkovski ’83 pentru oaspeţi. Pentru Tănase, Mihăilă şi Hagi, sunt primele goluri la naţionala mare.

Afla mai multe despre: florinel comanechipa nationalafcsb 

viewscnt
Articole similare