Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman dă cărţile pe faţă, după ce a fost acuzat că s-a plâns la Gigi Becali de coechipierii săi. ”M-a sunat”

Florinel Coman dă cărţile pe faţă, după ce a fost acuzat că s-a plâns la Gigi Becali de coechipierii săi. ”M-a sunat”

Superliga

Comentarii

Florinel Coman a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului a declarat că a ar fi fost sunat de ”Mbappe”, iar acesta s-a plâns de prestaţia coechipierilor săi.

”Am început meciul foarte bine, foarte tare. L-am tranşat repede, până la pauză a fost totul foarte bine. Am vorbit în vestiar să intrăm la fel de bine, să marcăm golul 3, să ne detaşăm. Din păcate, s-a luat acel acartonaş roşu. Echipa a arătat tărie de caracter. Fiecare a ştiut ce trebuie să facă.

Au fost foarte mulţi suporteri, nu? Faţă de alte echipe... au fost fost mulţi pentru o duminică seară, ora 9, foarte frig. Au protestat 15 minute, corect. Suntem echipa de pe primul loc, am terminat turul pe primul loc, am rămas acolo. Eu cred că e foarte bine. 

Conta foarte mult că rămânem aici înaintea pauzei, mai ales mental. La 2-0 am intrat în vestiar şi am zis că nu trebuie să cădem în capcană ca la meciurile trecute. A funcţionat! E normal că a fost greu, am rămas în 10. Terenul a fost foarte greu. Nu poţi să pleci, să ai explozie. E vraişte după încălzire. Cred că de asta s-a luat şi acel cartonaş roşu. Vali a alunecat şi s-a dus cu talpa pe tibie. E roşu clar, dar o parte din vină o are şi gazonul”, a spus Florinel Coman după meciul cu FCU Craiova 1948, câştigat de FCSB cu 1-0.

Coman a explicat cum a decurs discuţia cu Gigi Becali

”I-am scris domnului Stoica luni. M-am trezit după meciul cu Rapid şi mă simţeam foarte rău. I-am scris să îl sune pe domnul patron şi să îi spună că mi-e rău, pentru că dânsul are medicamente foarte bune.

Dânsul m-a sunat după şi m-a întrebat: «băi, cum eşti? Bine, o să vorbesc şi o să văd cum facem». Mi-a zis că am pierdut meciul şi că eu am driblat cam mult. Mi-a venit în minte o fază din careu, i-am zis că eu căutam soluţii pentru a da la poartă. Dânsul poate a înţeles altceva. Nu mă cunoaşte după atâta timp?!”, a adăugat Coman.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comangigi becali 

viewscnt
Articole similare