Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galeria FCSB, protest la meciul cu FCU Craiova! Suporterii au lăsat peluza goală în primele minute

Galeria FCSB, protest la meciul cu FCU Craiova! Suporterii au lăsat peluza goală în primele minute

FCSB

Comentarii

Galeria celor de la FCSB a lansat un protest la meciul din Superligă cu FCU Craiova.

Galeria FCSB, protest la meciul cu FCU Craiova! Suporterii au lăsat peluza goală în primele 10 minute

În urma rezultatelor mai puţin bune din ultima perioadă, fanii celor de la FCSB nu au mai suportat şi au decis să îi trimită un semnal patronului Gigi Becali. Implicarea acestuia la echipă i-a scos din sărite pe suporteir, mai ales că rezultatele au lăsat de dorit.

Deşi este lider în Superligă, FCSB a făcut doar egal cu Petrolul, scor 2-2 şi a fost învinsă de rivala Rapid, scor 1-2, într-un meci desfăşurat chiar pe Arena Naţională.

Astfel, galeria vicecampionilor a decis să lase peluza goală timp de 10 minute la meciul cu FCU Craiova, trimiţându-i un mesaj lui Gigi Becali. Fanii îşi doresc ca patronul să nu se mai implice în alcătuirea echipei, dar şi ca jucătorii să fie mult mai implicaţi şi să nu mai piardă puncte în campionat.

„Indiferent de situaţie, noi (n.r. Peluza Nord) vom fi lângă echipă. Vom face şi noi protestul nostru. Este un protest pe care jucătorii trebuie să îl înţeleagă. Este un protest paşnic. Astăzi seară mă voi întâlnii cu liderii şi vom pune la punct detaliile.

Ei trebuie să înţeleagă că în acest ritm nu mai vin oamenii la stadion. Măcar acum, în al 12-lea ceas, puneţi mâna la treabă (n.r. jucătorii), ambiţie, pentru că s-au pierdut puncte”, declara Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbsuporteriprotest 

viewscnt
Articole similare