Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, desfiinţat: "Nu face faţă nici în liga a patra franceză! Dă un gol şi jumătate, apoi se accidentează"

Florinel Coman, desfiinţat: "Nu face faţă nici în liga a patra franceză! Dă un gol şi jumătate, apoi se accidentează"

FCSB

Comentarii

Radu Banciu, moderatorul emisiunii Fotbal All Inclusive, de la Look Plus, s-a declarat sceptic în privinţa transferului atacantului Florinel Coman la Olympique Marseille, după ce în presa a apărut această informaţie.

Experimentatul ziarist a fost întrebat de către un telespectator pe ce sumă va fi transferat internaţionalul român de către Olympique Marseille.

"Nu. Asta spun ăştia. Poate pentru Martigues. Să îl aducă la Marseille, să îl împrumute la Martigues, cum voiau ăştia de la Watford să îi facă lui Pape Gueye, să îl împrumute la Udinese. Nu că Udinese ar fi o echipă mai mică decât Watford. Dar în cazul nostru, dacă (n.r. - Florinel Coman) vrea să joace la Martigues, în National 2, în liga a patra, eu zic că nu face faţă Florinel Coman în liga a patra franceză. Adică nu dă vreo 50 de goluri într-un campionat acolo. Mai degrabă dă un gol jumate, se accidentează în etapa a patra şi după aia nu mai prinde echipa", a afirmat Radu Banciu.

Florinel Coman, cel mai valoros fotbalist din Liga 1

La 22 de ani, Florinel Coman este cel mai valoros fotbalist din Liga 1. 5,4 milioane de euro este cota de piaţă a atacantului de la FCSB, conform Transfermarkt.de.

15 goluri şi zece pase decisive a strâns Florinel Coman în acest sezon pentru FCSB, în 38 de apariţii în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: coman 

viewscnt
Articole similare