Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman le pune gând rău elveţienilor. ”Mergem să câştigăm. Egalul e interzis”

Florinel Coman le pune gând rău elveţienilor. ”Mergem să câştigăm. Egalul e interzis”

Echipa națională

Comentarii

Florinel Coman a fost vizibil emoţinat la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Elveţia, ultimul pentru tricolori din grupa de calificare pentru EURO 2024.

România nu se teme de Elveţia. Abordăm meciul la victorie!

În cazul în care nu va pierde mâine, România va câştiga grupa şi va fi în urna a doua la turneul final. Altfel, tricolorii vor cădea în urna a patra. Înaintea jocului de pe Arena Naţională, România este lider, cu 19 puncte, două mai multe decât Elveţia.

”Este un vis deveni realitate. Mă bucur că mai mulţi jucători de la EURO 2019 au făcut pasul la echipa mare şi au obţinut calificarea cu acest grup. Şi pentru noi e interzis egalul. Mergem doar cu gândul să câştigăm. Va fi un stadion plin şi vom merge cu gândul de a lua cele 3 puncte.

E clar că e un meci în care avem o miză. Putem câştiga această grupă. Trebuie să ne vedem interesul, iar la final cei din tribune să se bucure cu noi”, a spus Florinel Coman.

Florinel Coman a debutat în 2019 în naţionala mare a României, sub comanda lui Cosmin Contra. În total a adunat 10 meciuri şi a marcat un gol.

Afla mai multe despre: florinel comanechipa naţionalăeuro 2024 

viewscnt
Articole similare