Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman, păcălit să îşi ia un permis de conducere fals? Reacţia lui Giovanni Becali după incidentul jucătorului de la FCSB

Florinel Coman, păcălit să îşi ia un permis de conducere fals? Reacţia lui Giovanni Becali după incidentul jucătorului de la FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Giovanni Becali crede că Florinel Coman a fost păcălit şi îi pare rău pentru că fotbalistul de la FCSB s-a ales cu dosar penal.

Florinel Coman, păcălit să îşi ia un permis de conducere fals?

Fotbalistul celor de la FCSB a fost prins de poliţişti la volanul bolidului său pe autostrada A2 deplasându-se cu 165 km/h. La faţa locului oamenii legii au constatat faptul că Florinel Coman (22 de ani) nu deţinea un permis de conducere valabil în România. 

În urma acestui incident, poliţiştii i-au întocmit dosar penal lui Coman, iar în urma acestui lucru Giovanni Becali a declarat că îi pare rău pentru sutuaţia jucătorului roş-albaştrilor, dar a mai spus şi că este convins de faptul că Florinel a fost păcălit să facă un astfel de permis în Ucraina, lucru care îi poate pune în pericol un eventual transfer în străinătate.

"Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat lui Florinel Coman, am aflat şi eu imediat după ce a apărut nebunia. Nu sunt în ţară, dar am auzit toată povestea. Eu sunt convins că a fost păcălit de unul, de altul, care i-au spus că e bine să-şi ia permis de acolo, din Ucraina.

Ce să mai facă acum? O să fie un proces probabil, o să-şi ia o amendă şi trebuie să meargă înainte. Problema lui cea mai importantă este să se pună pe picioare cât mai repede şi să joace bine.

De asta are nevoie ca să se transfere afară. El a avut o accidentare tare ciudată, s-a zis că stă o săptămână şi a stat vreo trei luni. Şi uite ce greu reintră în forma de competiţie", a declarat Giovanni Becali pentru cei de la Fanatik.

Potrivit celor de la ProSport, fraţii Becali nu îl mai reprezintă pe Florinel Coman, iar Giovanni i-a transmis acestuia că a făcut o mare greşeală care l-ar putea costa foarte mult în cariera sa de fotbalist, pentru că acum este foarte greu ca acesta să se mai poată transfera în afara României, într-un campionat foarte bun. Vărul lui Gigi Becali i-a mai transmis şi înainte lui Florinel să fie mai atent la viaţa sa sportivă şi cea extra fotbalistică.

"E adevărat că managerii de afară se uită la orice amănunt, inclusiv la aceste probleme extra-sportive, şi contează totul. Dar cel mai important pentru el este să joace fotbal, să o facă bine, să dea goluri.

Nu am vorbit cu el, a făcut-o fratele meu Victor şi i-a transmis să fie puternic şi să-şi revină. Asta e cel mai important", a spus Giovanni.

"Mai sunt şi beţe în roate de pe undeva. Alţi manageri cărora nu le convine, că nu are viaţă bună, extrasportivă, că nu ştiu ce", a mai spus vărul lui Gigi Becali.

Florinel Coman este cotat la 5.5 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

 

Afla mai multe despre: giovanni becali florinel coman fcsb 

viewscnt
Articole similare