Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman pleacă de la FCSB! Cu ce club s-a înţeles fotbalistul şi care e durata contractului

Florinel Coman pleacă de la FCSB! Cu ce club s-a înţeles fotbalistul şi care e durata contractului

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman va pleca de la FCSB în vară şi va semna cu Al-Duhail, formaţie din prima ligă din Qatar.

Florinel Coman pleacă în Qatar! Starul de la FCSB mai rămâne în România până în vară 

Atât Gigi Becali, cât şi MM Stoica au confirmat plecarea starului de la FCSB, iar patronul a confirmat în cele din urmă că este vorba despre un club din Qatar, din informaţiile Prima Sport.

Al-Duhail ocupă locul 6 în prima ligă din Qatar, cu 25 de puncte adunate în 19 meciuri. Pentru aducerea lui Coman, qatarezii trebuie să plătească 5 milioane de euro, clauza fotbalistului de la FCSB.

„Aşa ştiu şi eu, Coman e plecat, dar până nu vezi scris, deocamdată sunt doar vorbe. Contractul lui e clar, oamenii ştiu cât trebuie să plătească unde trebuie să plătească şi din moment ce s-au înţeles cu el îl vor legitima, doar că nu e perioada de transferuri acum. 
 
Va pleca înainte de tururile preliminare din cupele europene, asta e clar. Deocamdată, scris nu a apărut nicăieri, nu avem niciun contract de semnat. 
 
Trebuie doar să fim înştiinţaţi să dăm contul ca să se vireze suma, să se plătească clauza de reziliere. Nu se discută nimic de sub clauză, nici tranşe, nimic. Cine vrea să-l ia ştie că are de plătit cinci milioane de euro. (n.r. e iminentă plecarea lui?) Da”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.
  • 6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • 49,53 de milioane de euro valorează lotul celor de la Al-Duhail

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbtransferqatar 

viewscnt
Articole similare