Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman vrea titlul cu FCSB: ”Nu m-am gândit la transferul la Rapid. Greu să mă cumpere o echipă din România”

Florinel Coman vrea titlul cu FCSB: ”Nu m-am gândit la transferul la Rapid. Greu să mă cumpere o echipă din România”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani), fotbalistul indispensabil FCSB-ului, a avut oportunitatea, nu demult, să fie subiectul unui transfer la rivala Rapid.

Florinel Coman este unul dintre jucătorii FCSB-ului care este asaltat cu oferte de transfer, cele mai multe fiind din străinătate.

Dar nu lipsesc nici cele din România. Una dintre echipele care şi-a manifestat la un moment dat interesul pentru achiziţionarea jucătorului de 25 de ani a fost Rapid.

Dan Şucu era dispus la finalul anului 2022 să facă o ofertă pentru ”bijuteria” celro de la FCSB, iar Gigi Becali nu ar fi spus nu unei posibile vânzări.

Dar, între timp, lucrurile s-au schimbat uluitor de mult şi stau cu totul diferit acum. Florinel Coman se află, poate, în cel mai bun moment al carierei şi a devenit unul dintre cei mai valoroşi jucători din campionatul României.

Fotbalistul FCSB-ului a precizat că este imposibil să plece la o altă echipă din Superligă, cu atât mai mult la Rapid, dată fiind cota sa.

”Nu m-am gândit la transferul la Rapid. Era greu să mă cumpere o echipă din România. Nu am luat în calcul mutarea. 

Sincer, patronul a cerut o sumă foarte mare pentru România şi era clar că nu aveam cum să merg în ţară”, a declarat Coman, conform Sport.

În momentul de faţă, Florinel Coman este cotat la 5 milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com.

În actualul sezon, ”şeptarul” FCSB-ului a jucat 23 de meciuri şi a oferit 10 goluri şi nouă pase decisive în toate competiţiile.

Coman se află din 2017 la Bucureşti. Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro pentru a-l aduce la echipă. A jucat, în total, 218 meciuri, reuşind 54 de goluri şi 60 de assist-uri.

Afla mai multe despre: fcsbrapidflorinel comansuperliga 

viewscnt
Articole similare