Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman vs Valentin Mihăilă | EXCLUSIV Verdictul lui Sorin Cârţu: ”Super fotbalişti!” Pe cine a ales dintre cei doi

Florinel Coman vs Valentin Mihăilă | EXCLUSIV Verdictul lui Sorin Cârţu: ”Super fotbalişti!” Pe cine a ales dintre cei doi

Superliga

Comentarii

Invitat în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport, Sorin Cârţu a vorbit şi despre comparaţia dintre Florinel Coman (FCSB) şi Valentin Mihăilă (U Craiova).

Florinel Coman şi Valentin Mihăilă sunt două dintre produsele de export de top ale Ligii 1. La Telekom Sport, Sorin Cârţu, preşedintele Craiovei, a fost rugat să vorbească despre cei doi:

Eu sunt subiectiv, e clar. Dar i-aş lua pe amândoi la echipa mea şi să-i pun şi pe alte poziţii de atac. Atacantul trebuie să aibă mobilitate. Sunt doi super talentaţi, super fotbalişti la vârsa lor şi cu mare progres şi nu m-aş împiedica de ideea că aş avea doi pe aceeaşi poziţie” a explicat fostul mare fotbalist al Universităţii Craiova.

Valentin Mihăilă are 20 de ani şi este evaluat la 1.3 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. El a jucat 25 de meciuri în actuala stagiune, a marcat 7 goluri şi a reuşit alte trei pase decisive. Este internaţional U21 al României, pentru care a marcat de patru ori în patru meciuri.

Florinel Coman are 22 de ani şi este evaluat la 5.4 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. El are 14 goluri şi 10 pase decisive în actuala stagiune. A debutat deja în naţionala mare, pentru care a strâns trei selecţii. La U21 are 4 goluri în 19 meciuri şi a impresionat la Campionatul European de Tineret U21.

Afla mai multe despre: florinel comanvalentin mihăilăcârţu 

viewscnt
Articole similare