Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fonduri sporite pentru continuarea căutărilor în cazul Sala! Mai mulţi fotbalişti importanţi au donat sume de bani

Fonduri sporite pentru continuarea căutărilor în cazul Sala! Mai mulţi fotbalişti importanţi au donat sume de bani

Diverse

Comentarii

Potrivit presei franceze cea mai mare donaţie, de 30.100 de euro, a fost făcută în numele lui Kylian Mbappe. Administratorii au precizat că nu pot confirma dacă francezul a fost cel care a donat acea sumă, până când nu se procesează plata.

Coechipierul lui Mbappe de la PSG, Adrien Rabiot, a contibuit şi el cu 25.000 de euro, în timp ce Dimitri Payet, a donat la rândul său 10.000 de euro. Câte 2.000 de euro au trimis, între alţii, Geoffrey Kondogbia, Vahid Halilhodzici, Ilkay Gundogan şi Laurent Koscielny. Numeroşi alţi jucători şi antrenori au făcut donaţii de 1.000 de euro sau mai mici.
 
În total, peste 3.680 de persoane au făcut donaţii pentru continuarea căutărilor. UNFP, sindicatul fotbaliştilor din Franţa, a transmis câte un sms tuturor jucătorilor profesionişti, îndemnându-i să participe la strângerea de fonduri.Căutările pentru găsirea avionului care îl transporta pe Emiliano Sala, dispărut, luni seară, între Nantes şi Cardiff, au fost reluate sâmbătă dimineaţă.
 
Două ambarcaţiuni au început căutările mai întâi "la suprafaţă", urmând ca apoi, în funcţie de condiţiile meteo, să aibă loc alt tip de operaţiuni. Iniţial, căutările fuseseră oprite joi de către autorităţile din Guersney.
 
 

Afla mai multe despre: saladonaţiimbapperabiotcăutare avion 

viewscnt
Articole similare