Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Foot Mercato: Ce ofertă pregăteşte PSG pentru a-l convinge pe Sergio Ramos. Căpitanul Realului atras cu o primă impresionantă de instalare

Foot Mercato: Ce ofertă pregăteşte PSG pentru a-l convinge pe Sergio Ramos. Căpitanul Realului atras cu o primă impresionantă de instalare

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos ar urma să primească o ofertă avantajoasă de la Paris Saint Germain.

Mai aproape ca niciodată să plece de la Real Madrid, Sergo Ramos este unul dintre jucătorii cei mai interesanţi care pot rămâne liberi de contract în această vară.

Potrivit portalului Foot Mercato, gruparea pariziană ştie că un eventual transfer al lui Sergio Ramos va însemna un efort financiar.

Pochettino îl vrea pe căpitanul care a ridicat de cele mai multe ori Liga Campionilor deasupra capului în ultimii 20 de ani, iar planul lui PSG este clar: doi ani de contract, plus opţiune pentru încă unul. În plus, parizienii îi oferă o primă de instalare de 10 milioane de euro, scrie sursa citată, o situaţie financiară mult mai avantajoasă decât cea pe care i-o oferă Real Madrid.

Într-o intervenţie recentă la postul de radio, Cadena SER, Mauricio Pochettino, antrenorul celor de la Paris Saint Germain a vorbit despre presupusul interes al semifinalistei UEFA Champions League pentru serviciile căpitanului blanco:

”Nu-mi face plăcere să vorbesc despre jucători care nu sunt în echipa mea. Există multe zvonuri în perioada asta, iar Paris Saint Germain caută să aibă o echipă cât mai bună, de la an la an. Mai este puţin timp până vor începe oficial transferurile” a mărturisit tehnicianul argentinian.

Legendarul fundaş al ”albilor” are 670 de meciuri pentru Real Madrid şi 101 goluri marcate. Ramos este căpitanul Realului, dar şi al naţionalei Spaniei, pentru care a strâns 180 de meciuri şi 23 de goluri marcate.

Afla mai multe despre: sergio ramospsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare